Panowie, gdzie można zarzuzcić największe PG 100 MSem nie patrząc na waste? Zależy mi po prostu na maksymalnym exp/h samemu i jak najszybszym wbijaniu lvli. ;>
Wersja do druku
Panowie, gdzie można zarzuzcić największe PG 100 MSem nie patrząc na waste? Zależy mi po prostu na maksymalnym exp/h samemu i jak najszybszym wbijaniu lvli. ;>
Chyba wyboru nie ma dużego. Max sd i na hellspawny yalahar
Souleatery (z naciskiem na ten exp jesli da sie na servie poexpic tam normalnie, bo swietny exp+ ZAWSZE +), Lizard City, Banuta SS'y z SD (oczywiscie z full terra setem+f bombami/e wallami), Warlocki z SD, worker golemy czyszczac wszystko na UEki i hury, PoI DL'e z Ava/SD?
PoI dle to dobre raczej po 130 jak ma się bootki, bo tak to ciezko chyba troche z exura co kilkanascie sekund. Workery mnie zaciekawiły trochę.
Na Souleatery muszę porobić misje (bo nie mam nic zrobionego co dotyczy zao :oo), więc ciężko chyba.
Ciekawy jestem jak te WLe =D i czy się tam nie złożę + invisible wli.. ;s
ja to bym patrzyl na to, zeby expic z manasami a nie runami, niech Ci mlvl leci tak samo szybko. Idz na workery na yala, ostroznie deeplingi mozesz pobic albo insecty, souleatery (nawet jak beda zajete to ground jest z reguly wolny i tam tez zle nie jest), lizard city - powolutku i nie wychalając się ze spelli tez mozesz to czyscic
ogolnie to byle zeby tez bezpiecznie bylo, bo naprawde juz lepiej robic troche mniej tego expa a jak nie bedziesz padal na full blessy to zawsze te 110k zaoszczedzone + caly lvl :P ja bylbym najbardziej za tymi workerami bo tam jest mega safe i expa pewnie z 600k+ wyciagniesz na premce a to nie jest tak zle
Factory Quarter. 3 najlepsze kopalnie zaznaczone.
https://i.imgur.com/XuO1KNs.jpg
Tylko nie wiem, czy z ue i visów zdążą się zrespić, ale chyba tak.
ladujesz sdki> warlocki, dle, frosty
ew. bloker i jedziesz np banuta walac wszystkie hotkeye na raz
bicie sd to najnudniejsze i najbardziej nieoplacalne pg. wiem ze nie patrzysz na kase, ale za kase na sd, mozesz kupic wiele wiecej manasow, gfb/ava/thunderow. workery to bardzo dobra opcja. polecam tez hive z gfb/ava, wyrmy z ava
blokera byś ogarnął? jeśli tak to grimy z czarów, mlvl mega wleci i exp mega
Gdzie można zarzucić największe PG przez noc? Chodzi mi o spawny przy obecności ok. 70-90 osób online.. o.O
poi dle 700k/h zrobisz
To ciśnij soule pewnie nikt nie bedzie bocil, chociaz nie wiem
sd jak masz więcej niż 4 to avalanche + vis hury