-
słuchawki do 100zl.
Cześć.
Nie widze głównego tematu z słuchawkami, więc pisze tutaj.
Szukam słuchawek z mikrofonem do 100zł. Przeznaczenie głównie do słuchania muzyki hip hop, rap i jakaś gierka czasem league of legends, counter strike.
edit;
jesli znajdzie sie cos lepszego sporo to moge dorzucic te 20-30zl
-
-
-
mam obecnie ten zestaw wyzej podany i jest naprawde spoko lecz kabel masakrycznie sie zwija i przy lewej słuchawce pękł mi lada dzień pewnie pójdzie ;/
no i szukam obecnie raczej słuchawek z wbudowanym mikrofonem. Zastanowie sie nad tymi fatalitkami.
znalazłem coś takiego: http://allegro.pl/sluchawki-z-mikrof...869335450.html
opinie maja dobre. Może ma ktoś je i może coś powiedzieć o nich ;p
-
Z tego co slyszalem to fatality na prawde dobre sluchawsony :D
-
Ja używałem fatality przez 2 lata i nie polecam . Jak za tą cene to strasznie słaba jakość dźwięku, niewygodne, jedyny plus to ze mikrofon jest i można go ładnie odłączyć ;d
-
Fatality jedyny dobry wybór w tym przedziale cenowym, szczególnie jeśli zamierzasz ich używać do grania raczej niż słuchania muzyki :)
-
z pkt jakości odtwarzania dźwięku fatal1ty to tragedia. jeżeli chcesz słuchać muzyki, to senheissery będą w tej cenie jedynym sensownym rozwiązaniem.
@down
TAK! zapomniałem, że można superluxy w polsce kupic, super budżetowe słuchawki (w sumie to są kopie akg :D)
-
słuchafony superluxy hd681, majk zalman zm1 i nic lepszego nie znajdziesz ;-)
-
+ Fatality maja chujowy kabel.
-
Mozecie mi powiedziec, jak wyregulowac tego majka zalmana? bo na tsie mowia ze slychac mnie, jakbym mial leb we wiadrze :)
-
Potwierdzam. Fatality słabe do muzyki, ale dosyć precyzyjne do grania, ale słaby kabel. A jeśli chodzi o same słuchawki to Superluxy polecam, nie ma chyba nic lepszego w tej cenie. No i gruby kabel, którego mi się przez trzy lata nie udało urwać.
-
Co wam z tym kablem , miałem kilka lat i nie było dnia żebym po nim nie przejechał kilka razy , często kończyło się też upadkiem na ziemie i jakoś nic im nie było.
Jakoś bajecznie nie grają ale gównianie też nie , ot średniak za stówę. Odczepiany mikrofon za to bardzo fajna sprawa.
-
W sumie długo nie korzystałem z nich, ale pierwsze wrażenie moje było takie, że kabel jest cienki i mało sztywny.
-
http://allegro.pl/sluchawki-sennheis...923748189.html
jak kolega up napisal polecam mam je prawie 4 lata nie z nimi sie nie stalo jakosc dzwieku jest dobra tylko ze sa one bez mikrofonu