Witam.
Gdzie mogę expić 90 ED?
Chodzi mi o miejsce gdzie będzie stosunkowo wysoki exp bez dużego waste.
Czekam na wasze pomysły, pozdro ;)
Wersja do druku
Witam.
Gdzie mogę expić 90 ED?
Chodzi mi o miejsce gdzie będzie stosunkowo wysoki exp bez dużego waste.
Czekam na wasze pomysły, pozdro ;)
Water Elementy =)
W tym problem że tam strasznie dużo botterów.
souleatery, parne pola
Jaką taktyke obrać na souleatery?
siema
bez obrazy ale jak pytasz gdzie expić takim charem to podejrzewam, że nie dasz rady na soulach
@topic
-wyrmy defia lb
-dragony
-necro/hero
-parne pola
-gsy/csy
-workery
-the spike
-hellspawny
Stampory jeszcze możesz i task do tego.
Jak masz nieograniczony budżet to sdki i na dl/wyrmy, waste wcale nie taki duży, bo czasem spadnei ten rh/dsm, a z wyrm to cały czas lecą jakieś itemki + wyrm scale 400/e, i exp masz extra, a dodatkowo super expik.
ehe
nie słuchaj typa, na souleaterach tak żeby robić dobry exp trzeba mocne lury brać a jak ma się tam bić po 2 to się nie opłaca
Jak chcesz taki se exp i zawsze profit to bierz taska na necro, avalanche i idź na nowy necro hel na drefii, zawsze przynajmniej na zero, często można wyjść 20-30k+ na jednym hancie, takim lvlem robiłem 300k/h bez staminy i masz jeszcze +500k~ nagrody z taska a teraz te nowe potwory co tam latają się do tego zaliczają to szybko idzie
poza tym możesz task na stampory/lizardy na muggy plains, quary tylko zawsze pare energy walli trzeba mieć jakby ci 2 predatory wyszły
Stosunkowo do 100 lvla mogę expić z totalnym waste, byle by był jak największy exp.
To bierz sd i wbijaj na wyrmy darashia.
Dle darashia/POI.
Fajny exp, kasa jak coś spadnie też jest nie najgorsza.
Czasem z tych lordów też coś spadnie.
GP lepiej nie zbieraj, dużo capa ci pójdzie, a dodatkowo czasu na zbieranie.
Skocze na te wyrmy, Dara dle oblegane, a na POI zbyt długa droga ;)
Dzięki panowie za odpowiedzi ;)
no to git mu się oplaca, 250k/h, latanie pare godzin żeby zrobić wratha do 4 misji, jeszcze jak nie ma kasy żeby oddać tyle tomów żeby móc chodzić skrótem to będzie tam chodził 10 minut, na takich necro zrobisz tyle samo z większym profitem, a jak już chcesz expiolke to bierzesz tylko holy tible, olej i siu na poi dle i robisz 600k/h+
No soule lepiej na tym levelu sobie odpuścić, bedziesz bił po 1 czy 2, a jak to non pvp to wbije po chwili bot, wybije wszystko i tyle z takiego expienia XD.
Najlepiej jak póki co masz te hajsiwo to bierz sdki i wbijaj sobie na te wyrmy, skoro na dle Ci sie nie chce.
I tak jak mówiłem, najlepiej zbierac te grubsze itemki, co nie lecą w każdej wyrmie.
Bo na zbieranie GP to jak już pisałem - nie masz capa i szkoda czasu.
Ale rób jak chcesz:D.
Jak będzie fest waste, co też sie może zdarzyć, a capa będzie dużo to sobie zbieraj te giepeki;).