-
1 załącznik(ów)
136 [EK]- gdzie expic
Cześć ;)
Mam problem nie wiem gdzie expić moim ekiem.
Poki co siedziałem na Sea senpertach (north) ale niestety siedzi tam prawie caly dzien 270 ms no i nie da sie poexpic.
mam dużo dostępów porobionych, inne mogę zrobić
moje pytanie gdzie mogę expać?:
Załącznik 306312
dodam, że słabo widzę exp na :
SEA SENPERTACH.
-wyrmy LB
Dl'e dara, (często chodzę na dl;e zao)
niestety dostępu do Venghot nie mam (zatrzymałem się na 5 misji)
gdzie mogę expić :
-szybko z waste
- szybko bez waste
NIE mam druida z którym mógłbym iśc na hunta.
-
jak można na north sea expić? idź na south jest ich tam 20x wiecej xD nawet jak biegają 3 boty to można spokojnie sobie poexpić...
jeśli wyrmy lb nie, to może wyrmy darashia?
możesz iśc też na soile o ile nie będzie botów to można ładny proficik wynieść.
-
Na soilach jest spoko pod względem kasy, no ale expa raczej wysokiego nie wyciągniesz.
I dodatkowo jeżeli grasz na jakimś non-pvp eu, to jestem pewien że jakiś 220+ek do 350 będzie na bocie śmigał.
Sea serpenty jak BBsrv wspomniał - lepsze są te z southa.
Możesz pobić też brimstone bugi - spoko kasa, exp nienajgorszy, jak nie masz wote to hidden brimstone bogi, jak masz to keeper cave.
Dobre miejsca to też: hive bądź yielothaxy.
Exp wporządku, kasa też bardzo dobra.
-
gdzie jest te całe Hive , soile i brimstome bugi? xd
pierwszy raz "slysze".
btw. byłem na dl;ach fenrock (zajebisty exp 400k+/h) ale jak nie spadnie tam żaden item to straszna lipa z kasą (przykładowo biorę manasów za 35k- zużyję prawie całe, 5-10k kasy mam w goldzie reszta to , to co wylootuje )
-
Soile lepiej se odpuścić.
Hive: http://www.tibia-wiki.net/wiki/The_Hive
tylko lepiej bij sobie tego quirefaga, ale w sumie w hive samo tez możesz sie zapuścić jeśli otwarte i pójdz sobie w prawo.
Tylko ostrożnie, ale tam też dużo botów.
Hidden brimstone - http://tibia.wikia.com/wiki/Brimstone_Bug_Caves one są pod muggy plains, na mapke jak klikniesz to zobaczysz.
-
brimstone bugi - farmine, tibia.wikia.com
soile - elemental spheree quest
hive - gray island
-
Dle fenrock ale tam raczej z waste chociaz exp dobry, bog raidery na yalahar, nightmary, co do ek soil to expa tam przeciez prawie nie ma a caly czas zabocone
-
najlepszy exp z profitem to yielothaxy