-
Task points
Witam was. Pierwszy raz w karierze dobijam 100 pkt u Gryzzliego. Na wiki pisze ze pozniej moge wybrac dowolnego boss'a, który jest najbardziej oplacalny? I gdyby ktos mogl mi to troche jasniej objaśnic bo za duzo nie rozumiem co piszą na wiki. Z góry dzieki!
-
100pkt>robisz task na 130+lvl>możesz zabić każdego bossa, którego nie biłeś, a który daje achievementa
-
Moze byc demodras lub boss necro? Co daja te boss points pozniej?
-
demodrasa i tiquande możesz zbić po osiągnięciu 75~ pkt.
Jak masz 100 pkt i zrobisz taska, dostajesz boss point oraz jednorazową możliwość ubicia all bossów <130 lvl
z bossów 130+ najbardziej opłaca się bić bossa ghastly, bo jest szansa na konewke ;d
-
Mam jeszcze jedno pytanie. Jak go zglosic Gryzzliemu zeby go zabic? Wpisuhe Hi-demodras, a on mi jakies glupoty o pohu zaczyna wypisywac.
-
hi -> special task [tu powinien zacząć nawijać o tym co możesz zabić: czyli o Demodrasie] -> special task. Tak spróbuj :)
-
Zadziałało wielkie dzieki!
-
pamiętaj, że możesz zabić i demo i tiq, jak zabijesz jednego to oddajesz pisząc special, i bierzesz drugiego, również pisząc special
-
jak juz mowa o demodrasie to dam rade go zlać 80rp ?
-
@Mebleusz ;
rade dasz, ale i tak musisz mieć 100lvl oraz 75~ pkt, żeby dostać go od adamsa
-
70 pkt na tiquanda revenge i demodrasa
-
punktów mam 100 ale adams mówi ,że jestem zbyt cienki bolek i na 78 lvlu nie chce mi go dać
-
trzeba mieć minimum 80lvl, musiałeś od dawna mieć te 100pkt bo teraz do 130lvl da się mieć max 70 ;d
-
na tiquande trzeba mieć Trophy Hunter Rank, Level 90
na demodrasa trza Trophy Hunter Rank, Level 100
-
Na tiquande 80 lvl wystarczy :P