Szukam strony, ewentualnie linków do serwisów hostingowych gdzie będą materiały do nauki angielskiego. Chodzi o coś w stylu popularnych kserówek jakie się dostaje na korepetycjach, które będzie można potem wydrukować.
Wersja do druku
Szukam strony, ewentualnie linków do serwisów hostingowych gdzie będą materiały do nauki angielskiego. Chodzi o coś w stylu popularnych kserówek jakie się dostaje na korepetycjach, które będzie można potem wydrukować.
Nam baba daje kserówki z tego http://issuu.com/araujosax/docs/gram...ish-grammar--1
Jak uczysz się angielskiego, to polecam również oglądanie jakichś angielskich filmów/seriali, to wspomaga na nieświadome uczenie się słów :).
U nas nawet babeczka powiedziała, ze nalezy ogladac bardzo duzą ilosc seriali oraz filmów a uczyc to sie jedynie tego co mamy w materiale do zrobienia
Tak, materiałami możesz uczyć sie np. gramatyki, czasowników itd. a oglądając filmy po angielsku lub jak przebywasz z osobami którzy posługują się tym językiem, to zaczynasz uczyć się nieświadomie, mieszkam w irlandii to wiem jak to jest, bo czasem też mam tak, że znam jakieś słowo ale nie wiem skąd :D.