-
170ms
gdzie mozna expic 170 msem na aurorze z voucherem? na banucie jest milion botow i nie wyciagne wiecej niz 2kk/h pozatym rzadko jest profit
moglby mi ktos napisac gdzie moglbym expic zajebiscie (powyzej 4-5kk/h, wiem ze sie da bo tyle mam na pustej banucie)
i gdzie zarobic jakis hajs? questy mam porobione, niestety taskow mam totalne zero i teraz mam troche przejebane bo musze tluc te hydry serpenty i medusy i jeden task tydzien XD
-
Próbowałeś Goroma ssy?
Profit na pewno na soulach z gfb i to dość spory, nie wiem jak z ogarnięciem Twoim, ale może hffy i spectre na inq? Też dość piękny exp.
Lizard City? Dobry exp i powinien być profit.
Możesz też próbować Choseny z Ava, profit murowany raczej.
Behemoty też możesz próbować dla kasy. Do tego task sobie robisz.
Ogólnie jakieś dle, fenrock może? Albo na poi? Ale to zajęte zapewne, najlepiej ogarnij jakiś team i hunć z nimi poi czy inq. xd
-
jak sie bije hffy 170 msem? utama all time? xD
problem mam z arena frontier questa bo nie mam za bardzo z kim zrobic, a solo mimo wszystko chyba nie zrobie (sam nie wiem, nie probowalem - w razie czego mozna wyjsc czy trzeba pasc?)
fenrock zabotowane, goroma ssy i medusy pozdro rheza napisz jak skonczy ci sie stamina skurwysynu
-
nie musisz robić areny, żeby expic na souleaterach, ale to słaba opcja, bo jeśli banuta zabocona to co dopiero powiedzieć o soulach
ja byłem raz na hffach 170edem to jak pojawiały się więcej niż 2 to e ring, a tak bez, ale kilka razy ostro było.
-
Takie uroki Aurory, wszędzie 30 botów...
Nie ma raczej takiego expowiska, gdzie byłbyś sam z dobrym expem czy profitem.
Bobek expił od 140 edem na hffach, więc powinieneś dać radę, najlepsze chyba będzie lizard city u Ciebie jak pisałem wyżej, powinieneś sprawdzić, ale pewnie kolejki są...
Na wstępie na hffach próbuj na waste e ring jak 2 czy 3, jak poexipsz troche to się wprawisz i zobaczysz jak się lepiej gra i czy dasz radę inaczej.
Ogólnie to bym nie grał na Twoim miejscu na Aurorze, tak jak na miejscu każdego innego, typowy serwer pod boty i kase...