Witam,
Gdzie dla tego lvla najlepiej robić lootbagi. Mam postamana oraz PACCA i brak kasy.
Co radzicie?
Wersja do druku
Witam,
Gdzie dla tego lvla najlepiej robić lootbagi. Mam postamana oraz PACCA i brak kasy.
Co radzicie?
bij gs, hero/necro yala/lizardy
rp wszędzie mega profit, soo?
Chodzi mi o lootbagi typowe. Na mistrock kiedyś robiłem np.
ale jaki tego sens jak np w godzinę na gs zrobisz powiedzmy 10k + lootbag z stell helmetow, parmow, swordow
a jak tak bardzo chcesz te lootbagi to idź sobie zbieraj viale na expy albo zamek ab XDD
Viale i wszelkie armory leżące na Werewolfach na Vengoth. W godzinę zbierania 200k profitu, wszystko wrzucone pod zamek do skrzynki pocztowej. Sprzedawania też trochę czasu się zeszło, ale opłacało się ;)
@down
Albo nie zauważyłem dodatkowych kończyn albo pierdolisz. Tego tam tyle leży na każdej kratce, że idzie bardzo szybko.
Jak chcesz expić to:
task na gsy - najlepiej na forbidden - jak niemasz w ogóle hajsu to bijesz z rsów, lootbag z steel helmetów, p armów i two handedów. Spory profit do tego nieraz z bossa spada itemek na mounta, którego możesz sprzedać.
Po zrobieniu jednego taska zarobisz tyle by móc już expić normalnie z drillów/prismaticów.
Na upartego możesz robić lootbagi na mint lub ofie jak tak bardzo chcesz.
Idziesz na crystale w svar i zbierasz wszystko z ziemii, tak samo jak up wilkołaki na vengoth (w godzinie 200k nie zrobisz chyba, że masz 5 rąk by zbierać wszystko do bpków ale kasa dobra). Najwięcej z viali itp wyciąga się na soulach, ale to musiało by tam być sporo botów bo inaczej łatwo się wykurwić takim 95rp tam.
Również killer caimany polecam do zbierania viali i choseny.
Ja sam jak chcę zarobić trochę to najpierw na svar na csy, a potem killer caiman cave na zao. I hajs się zgadza;)
W tych czasach to nawet nie trzeba robić lootbagów, rp to maszynka do kasy.