-
56 rp exp
Witam mam pytanie gdzie mogę poexpić 56 rpkiem skille 86/72.
Mam skonczone 3x task na mutated raty łącznie mam 26 punktow czyli przydałoby się zrobić jakies taski jeszcze.
Nie wiem za bardzo, które będą opłacalne i które dam rade zrobić bez większego waste.
-
250 Ancient Scarab x3 - jezelispadnie Ci ornament brooch z bossa to jestes bardzo bogaty- loot z nim tez nicego sobie
300 Lodowych Golemówx3 - latwe proste i przyjemne a na dodatek mozesz laczyc z
300 Crystal Spider x3 - jezeli dasz rade uciec.. nie wiem jak one biegaja.
-
To co wyżej, tylko ancientów bym nie polecił, palkiem strasznie ciężko się je robi, niby jesteś na plus, ale to 100% miejsce dla magicznych postaci, palkiem robi się to straaaasznie uciążliwe, a co dopiero 3x...
Dodałbym jeszcze bonebeasty (dość szybko na bb island, potrzebny quest na goromę i teleporty tam) i mutanted tigery (strasznie szybko się je robi pod areną albo tam gdzie bog ridery na yalahar też sporo tigerów biega). Jeżeli potrzebujesz punktów nie kasy i masz czas to jeszcze wyverny, możesz spokojnie robić razem z golemami i crystal spiderami, bo też tam występują, więc masz 3 taski jednocześnie.
:)
-
proponuję wziąć na raz ice golemy, crystal spidery i wyverny. o ile dobrze pamiętam, to zrobisz 3x spidery i w tym czasie 2x golemy. na tych respach biegają zwykle też wyverny i po wszystkim powinieneś mieć ~240/300 wyvern ubitych. resztę sobie dobijesz w międzyczasie. potem jak nadal będziesz chciał taski, to ancienty już stoją otworem