Witajcie!
Takie nietypowe pytanie. Jestem na kompie jako "Gość"
Czy jest jakiś sposób, żeby pograć w gry zainstalowane na koncie administratora?
Windows 7
Pomoże ktoś?
Wersja do druku
Witajcie!
Takie nietypowe pytanie. Jestem na kompie jako "Gość"
Czy jest jakiś sposób, żeby pograć w gry zainstalowane na koncie administratora?
Windows 7
Pomoże ktoś?
help
zdefiniuj "gry zainstalowane na adminie"
o ile nie masz zablokowanego dostępu do konkretnych aplikacji to wszystko co nie wymaga praw admina się powinno w miarę normalnie uruchamiać, najwyżej aktualizacje ci wywali
Mam zainstalowanego np lola czy warz na koncie administratora, mam kare na pc i jest haslo ale zrbilem konto goscia wiec moge grac tyle ze nie mgoe odpalic gier ktore wymagaja aktualizacji bo jest potrzebna zgoda admina(czyli haslo)
wywala mi errory typu ze nie mam uprawnien
da sie to ominac?
nie instaluj w program files, to jest podstawa czegokolwiek, po co ci lol na c: w razie formata? -.-
spróbuj skopiować lola do katalogu bez wymagań praw admina do zapisu (root dowolnej innej partycji starczy)
Lola mam na dysku D
I wymaga praw admina do patchowania? hmm... coś mi nie pasi, masz 2 launchery, odpal tego bez admin w nazwie?
ten bez admin w nazwie jak odpalam to wyskakuje jakis blad
a jak z admin w nazwie to potrzeba hasla
w warz podobnie
odpalam mimo ze nie trzeba admina i wyskakuje ze updater potrzebuje admina
Nic nie poradzę na 7 już, na xp mógłbyś się przelogować na konto overadmina nawet a tu dupa, launcher lola nic nie pluje nawet jak mam uac na max czyli gość ma jakieś chore blokady dodatkowe
przepros mamusie i niech Ci skroci kare na pc , bedzie prosciej xD