Witam was. Chcialem sie zalogowac na aurore lecz czekam juz nie cała godzine i przez ten czas jestem caly czas na 18 pozycji. Da rade jeszcze mnie wgl dzisiaj zalogowac czy jak z tym jest?
Wersja do druku
Witam was. Chcialem sie zalogowac na aurore lecz czekam juz nie cała godzine i przez ten czas jestem caly czas na 18 pozycji. Da rade jeszcze mnie wgl dzisiaj zalogowac czy jak z tym jest?
musi się wylogować 18 kont z premium account (a przy okazji, żadne nie wlogować), żebyś zalogował. raczej w nocy, nie teraz :v
;< dzieki. Punkt rep. dam ci pózniej bo narazie nie moge wiecej dac ;/
Na aurore bez pacca zalogujesz w nocy, przed ssem i do 2-3h po ssie :D Dlatego bez pacca nawet tam nie graj bo strata czasu i nerwow. A nie zalgujesz sie poki nie bedzie mniej niz 950 osob, wiec nawet jak jestes 1. w kolejce to poczekasz pare godzin.
wlasnie chcialem sie tam tylko zalogowac po to aby aktywowac pacc scrolla ;p
No to tak jak mowilem, aktywacje pacca przenies sobie na noc, albo jutro na godzine 8-12.
chyba bede musial bo troche sie denerwuje ;p Reputacje dam pózniej bo narazie nie moge wiecej wystawic
Btw. Jakbys potrzebowal jakiejs pomocy na aurorce to pisz pw, a ja sie z Toba skontaktuje w grze :)
a czy pacc scrolla nie mozna zaladowac z profilu na tibia.com ?
btw, ile max dac za pacc strolla zeby nie przeplacac?
Na aurorce pacc 800-850k, ale jesli zalezy ci, aby kupic go jak najtaniej to szukaj ludzi, ktorzy przyjma kase na aurorze, a pacca daja na innym swiecie. Wtedy zaoszczedzisz 100-150k, ale latwo na scama trafic.