Witam gdzie 111 ek moge bocic na expa bez duzego ryzyka na deda. zalezy mi na 140-180k/h.
porsze pomocy bo teraz mam marne 70k/h x(
Wersja do druku
Witam gdzie 111 ek moge bocic na expa bez duzego ryzyka na deda. zalezy mi na 140-180k/h.
porsze pomocy bo teraz mam marne 70k/h x(
według mnie na takim lvlu na bocie knightem tyle nie uciągniesz > a przynajmniej nie na takim poziomie zabocenia jaki panuje wszędzie ..
cormy venore/PH dla $
LB-wyrmy
hive left side (gray island)
killer caiman-muggy plains
muggy plains- Brimstone Bug
Yalahar culty, darashia dle, gsy na goromie z taskiem
110-130k/h wyciagniesz na Taskach na GS w Forbiden Lands ( i punkty wpadna)
180-200k wyciagniesz na DL-e dragi
( a sorry bocic to nie wiem)
Corymy ? chyba nie ma bardziej zaboconego moba szczególnie w venore o expieniu tam może zapomnieć
Hive > nie wiem do końca ale oczekiwanego expa tym lvlem nie wyciągnie tam
Caimany ? > expie za nich 230 knightem i mam 110 k expa /h na bocie ofc profit zajebisty ale nie do expa mob
Bugi > za nicki ma lvl na bugi + na bank zbocone przez 200+ lvle
Culty na yalahar dla takiego expa jak on napisał ? z 10 botami ? :D
robson isle, ale pewnie nie masz, nie umiesz lub nie chce ci sie zrobić skryptu
ja 120 ekiem robiłem ponad 140k/h
sea serpenty pónocny resp na 98lvl do 450k/h wychodziło ale lajtowo wyciagniesz 300k/h
Pytanko,, drugi raz juz gdzeies czytam Polnocny Resp Sea Serpentow.. to.. znaczy ze jest wiecej niz 1 resp w Sea Serpents Cave ?
http://www.tibia-wiki.net/wiki/Sea_Serpent_Cave
BO tam są dwa poziomy z tego co widzialem.. jakis inny rozdział jeszcze jest ?
tak. na statku masz te jakby zejścia pod wodę. kiedyś było tylko jedno, teraz są dwa. na północy i na południu statku
Aha.. to ja wchodzilem na poludniowy zawsze.. ibiegalem tam na 0 i -1.. a ten połnocny to lepszy ? gorszy ?
na sea padne
co to robson isle?
Wysepka, na ktora plyniesz z kopalni kazz, dokladniej ten statek znajduje sie na deeplingach tam. Exp ciekawy jak na miejsce facc, masz tam Bog Raidery, 3 Gsy, Bonebeasty, pare zmutowanych potworkow, earth elementale, nightstalkery i 1 nightmare sciona.