Cześć.
U mojego ojca na laptopie są duże problemy nawet z tak prostymi akcjami jak przeglądanie internetu. Udało mi się pendrivem wrzucić otl na jego lapka i uzyskać logi. Teraz proszę tylko o ich sprawdzenie :)
OTL.txt
Extras.txt
Z góry dzięki.
Wersja do druku
Cześć.
U mojego ojca na laptopie są duże problemy nawet z tak prostymi akcjami jak przeglądanie internetu. Udało mi się pendrivem wrzucić otl na jego lapka i uzyskać logi. Teraz proszę tylko o ich sprawdzenie :)
OTL.txt
Extras.txt
Z góry dzięki.
Jak problem z IE jest przez aktualizacje to logi sa zbedne, przeciez aktualizacja nie zainfekowala Ci komputera.
A moze zainstaluj z pendriva inna przegladarke?
W logach masa adware. Uzyj AdwCleaner, opcja "clean" i wrzuc log.
Wykonaj nowe logi w OTL.
Ja już nie wiem czy była jakakolwiek aktualizacja, nie umiem się z właścicielem laptopa dogadać (tz. on nie jest pewien). Poza tym IE nie jest jedyną przeglądarką na laptopie, jest jeszcze google chrome.
Problem jest taki, że IE w ogóle się nie włącza a chrome tylko czasem i jak już się uruchomi to i tak żadna strona nie chce się załadować tak jak by nie było internetu. Nawet chrome//setings nie wchodzi.
Zaraz wyczyszczę wszystko adwcleanerem.
Ja mam w7 i jakas aktualizacja wczoraj byla, bo w nocy mi lapka zrestartowala jak zasnelem ;d
Kombinuj z przywracaniem systemu.
Wyczyściłem wszystko adwcleanerem i suprise, wszystko działa :O. Wielkie dzięki Vadim, dzięki Tobie może ojciec zacznie mi opłacać studia ;))
Tutaj jeszcze te logi o które prosiłeś:
adwcleaner
otl
extras
Winny byl chyba BrowserChoice ktory zainstalowal sie wraz z aktualizacjami.
Troche kosmetyki, uruchom OTL i wklej na dole ten skrypt http://wklej.org/id/1239287/ i nacisnij "wykonaj skrypt".
Do aktualizacji:
Java(TM) 7 Update 1 (64-bit)
Java 7 Update 45
Adobe Reader X (10.1.9)