-
Fps-rozrzut
witam posiadam komputer z 4gb ramu ddr3 1600mhz, i procesorem i5 4400, z zintegrowaną kartą graficzną intel hd 4600, po ustawieniu wszystkiego na low, itp mam straszny rozrzut w fps mam od 22 do 100fps czy jest to normalne? w innych grach tez mam podobny rozrzut, stery grafiki są najaktualniejsze.
-
Imo nie jest, integra w g530 wyciągała nie tak dawno 50-80 na 720p na minimum, bez żadnych gwałtownych dropów. @Zakon ; Ta grafika na low nie powinna tak spadać skoro grafika w 2 generacje starszym celeronie wyrabia...
-
Zintegrowana grafa może być problemem, lecz spadek i wzrost fpsów to coś naturalnego zależny od tego z czym akurat sprzęt musi sobie poradzić.
@Up, misiek ale może się np przegrzewać czy coś :)
-
Może nie znam się na tym jakoś specjalnie, ale v sync?
-
Lol nie obciąża procesora prawie wcale, a i całość box bez problemu chłodzi. Vsync... Być może. Ewentualnie masz limit na 25 w grze i czasami skoczy do więcej. Ale w sumie to bym sprawdził przed pisaniem
-
hm mam bez limitu jeśli chodzi o fps i mnie irytuje ze pomimo jako takiego sprzętu ten zapyziały lol tak słabo chodzi na najniższych detalach i wgl, mam tez inny problem drugi dzien o nim czytam ale nikt nie wie jak z tym poradzić, wchodzę do gry po 2min próbuje odnowić probe połączenia i tak cały mecz a i nawet 1h po nim dalej stoi i odnawia połączanie dodam że problem ten występuje tylko na 5vs5
-
Ustaw limit na te 60 i napraw instalację i powiedz czy coś pomogło
-
hm nie pomogło Ci fps dalej skaczą jak oszalałe, a normalnego 5v5 nie umiem pograć przez te wywalanie z serwera