Dobry wieczór , dzisiaj napisałem gościowi ze jest malym masturbatorem (po angielsku) a on ze mnie reportnie. Mam żółta kropkę w profilu, czy dostane deleta za to bo się obawiam trochę :]
Wersja do druku
Dobry wieczór , dzisiaj napisałem gościowi ze jest malym masturbatorem (po angielsku) a on ze mnie reportnie. Mam żółta kropkę w profilu, czy dostane deleta za to bo się obawiam trochę :]
mysle, ze tak
A czy czasami sama notka za tskiet cos nie styknie? Wiem ze konto moje miało wcześniej bana za botting
jak masz żółtą to ci się zniemi na czerwoną jest jeszce potem czarna i potem delet
To jak to w końcu jest? Mam napisane, że za 51 dni zniknie mi, jeśli nie popełnię severe rule violation, czy takie nazwanie kogoś obraźliwie jest severe czy inne?
Za 51 dni by znikło jakbyś nie popełnił zadnego wykroczenia, ale jeśli ten raport rozpaczą pozytywnie to kolor kropki spadnie w dół i dopiero za 180(?) dni znowu zmieni Ci się na żółtą o ile nic nie zrobisz.
jezeli masz zolta , to dostaniesz max bana na 3-7 dni , pozniej czerowna i przy kolejnym powaznym wykroczeniu ( np sprzedawanie chara , badz link z allegro na trade) dostajesz delete ;d
No i banik na 3 dni wszedł, dzięki za odpowiedzi :P