http://allegro.pl/blessed-shield-tib...853677932.html
Co o tym sadzicie?
Wersja do druku
http://allegro.pl/blessed-shield-tib...853677932.html
Co o tym sadzicie?
Czy przy takich transakcjach ludzie nie powinni zakrywać nicków? Przecież handel postaciami i itemami jest nielegalny, mogłby go ktoś podpierdolić cipom na forum ;s
Ciekawe skąd ma te rarki ;3
Ale wątpię, żeby ktoś to kupił za tę cenę ;d
to mi wygląda na fake
ta fota co jest zrobiona w domku ma kilka lat przecież
Dawny Gryph z celesty z meggido ukradł komus tego blesseda i rzeczywiscie go posiada, pamietam to jeszcze ; d nick podobny
dam sobie reke uciac ze to nie jest fake
widocznie kariera muzyczna nie pykła i kasy zabrakło bo 2-3 lata temu grał w łodzi jako support Gurala. Ta plytka sie nazywala zaplątani w kable bodajze
taka ciekawostka
dziwne, że na allegro wystawia, a nie jakimś ebayu
jaki kraj takie aukcje... co do tego czy ktos kupi , rich parents i jazda
a mi sie wydaje, że ktoś chce kogoś wrobić w sprzedaż i bana załatwić właścicielowi...
A najlepszy tekst: Spotkać się w RL, żeby przekazać kase :D
Chyba wpierdol i kasa a tarczy nie ma haha.
wystarczy czasem zaglądnąć na forum tibia.com i wiadomo że to fake.
I niby do powaznej aukcji uzywa starych ogolnodostepnych dla wszystkich zdjec zamiast zrobic chociaz nowe? haha i do tego "Sukienkę i wisiorek ze zdjęcia też oddam w dobre ręce." Jest wgl mozliwosc by sie na to nabrac chociaz w najmniejszym stopniu?
Ciekawe skąd takie konto na allegro zdobył
Użytkownik od: 18.08.2005, 10:38:45
Niby wygląda na jego ;d
Ciężko powiedzieć co o tym myśleć, niby wygląda na fake bo powinien to wystawić na ebayu, żadnego tematu na trade boardzie antici nie widze.
Prawda, zdjęcia są prawdziwe, a nick podobny bo zakładał wiele postaci o podobnej nazwie. Jak na jednej dostawał delete, zaraz tworzył następną z bardzo zbieżnym nickiem. Btw wydaje mi się, że ktoś podkłada mu świnię, zdjęcia krążą w internecie od kilku lat, jakby chcial sprzedać pofatygowałby się i zrobił inne ss.
Blessed Shield, Ball Glown, Bronze Necklace sprzedane dla Nemoriela aka Keringo z Refugii
ponoć