Cześć!
http://www.ankietka.pl/ankieta/13291...ego-globu.html
potrzebuje mieć wypełnioną na studia, jak najwięcej ludzi! bardzo mi pomożesz jeżeli poświęcisz 5 minutek :))
Dziękuje : ))
Wersja do druku
Cześć!
http://www.ankietka.pl/ankieta/13291...ego-globu.html
potrzebuje mieć wypełnioną na studia, jak najwięcej ludzi! bardzo mi pomożesz jeżeli poświęcisz 5 minutek :))
Dziękuje : ))
Brakuje: jest mi to obojętne (czyt.: grunt, że alkoholowe).Cytuj:
7. Jaki rodzaj wina preferujesz?
Możesz udzielić jednej odpowiedzi
Wytrawne Pół-wytrawne Pół-słodkie Słodkie Bardzo słodkie
Brakuje: jest mi to obojętne (czyt.: aby było dobre i inne niż te na co dzień).Cytuj:
9. Specjalizujemy się w importowaniu produktów sezonowych. Z jakiej części świata najchętniej spróbowałbyś piwa/wina?
(jeżeli chcesz wyszczególnić kraj, prosimy o udzielenie odpowiedzi w pkt. "inne")
Możesz udzielić wielu odpowiedzi
hAfryka hAmeryka Północna hAmeryka Południowa hAustralia i Ocenia hAzja hinne
I to się wypełnia maks minutę ;d.
Done - DZIĘKUJEMY ZA WYPEŁNIENIE ANKIETY ! ! !
dodałem do pytania o rodzaje " bez różnicy " przy piwie jest tutaj nie .. dawg.
##
co do 9 mogłeś zaznaczyć "inne" - > wszystko mi jedno
wypelniona :)
Prosze.Cytuj:
DZIĘKUJEMY ZA WYPEŁNIENIE ANKIETY ! ! !
Done.Cytuj:
Done and done.
Przy piwach jak jest wysoko, nisko i obejetnie to nie mozesz dac jakos tych normalnych? Niskie to rozumiem cos jak jakies shandy, wysoko to jakies tanie browce walace spirtytem.
DoneCytuj:
a co studiujesz?
Wysokoprocentowe piwo rozumiałem jako wszelkie piwa zawierające mocna/mocny/mocne w nazwie
Niskoprocentowe jako redsy/karmi/etc/
Nie ma nic pomiędzy
Moja objekcja do ankiety.
#Hail Galana
tak też zrobiłem :)
wypełniłem
Logistykę - inżynieria systemów logistycznych, to jest na controlling logistyki dokładnie na projekt sklepu internetowego.
##
Dziękuje wszystkim! moar moar! każdemu dam zielonego kwadrata jak tylko będę mógł
@Fivechełm
okej.
mimo wszystko każda osoba inneczej odbiera "nisko" "wysoko" mogłeś zaznaczyć wg. swoich preferencji czy to jest dla Ciebie nisko lub wysoko procentowe piwo, które pijesz
zrobiłem
grenbaguj