-
Duże zużycie CPU
Znowu ja z kolejnym problemem tylko teraz to już nie jest taka błahostka, więc włączam komputer nic nie jest odpalone a zużycie cpu to ~60% więc wchodze w monitor zasobów i patrze który program to powoduję był to cośtam.exe no nic wyłączyłem go zuzycie cpu spadło do ~2%, przez kilka minut było ok i za chwile znowu to samo tylko tym razem firefox.exe zużywa te 60% to go wyłączam i za chwile znowu jakiś inny program zużywa 60% i mogę się tak bawić w nieskończoność, dodam, że jestem 3 dni po formacie więc to jest chyba nie mozliwe żebym nałapał jakieś wirusy, prosze o pomoc bo w nic pograć nawet normalnie nie można przez to zużycie procka
-
adwcleaner>clean>wrzuć log>otl wg instrukcji z regulaminu>wrzuć oba logi>czekaj na ratunek
chyba, że jesteś tak cwany, że to autoupdate ci lata skoro świeży po formacie
-
ehh ja juz z tym adwcleanerem>cleaner>logami otl przeszedłem juz wszystko i zuzycie procka caly czas nie 60% tylko 90-100
-
-
to samo co pewnie Tobie zalecą czyli przez tego otla usuniecie szajsu ktory masz na kompie
-
Uruchom OTL i wklej na dole ten skrypt http://wklej.org/id/1230721/ i nacisnij "wykonaj skrypt".
Potrzebne Ci sa: DLL Suite 2013 oraz Dll-Files.com Fixer wersja 3.0.81.2643?
Zaktualizuj IE 7 oraz Adobe Reader 9.
-
Dziękuje bardzo za pomoc, a co do tych programów to myślałem na początku, że są jakieś problemy z plikami dll, nie są potrzebne :)
-
To odinstaluj.
Czy problem dalej wystepuje?
-
Niestety, dalej to samo a podczas próby instalacji IE 7 wystąpił błąd, że system go nie obsługuje
-
IE 7 to Ty masz.
Wejdz w panel steroawnia, znajdz aktualizacje > wyszukaj i tam powinno wszystko sie zainstalowac, lacznie z nowszymi wersjiami IE.
-
Zainstalowało się zrobię reset i dam EDITA
EDIT: Dalej to samo :(