-
Sterowniki
Witam, szukam najnowszych sterowników do karty Nvidia Geforce FX 5600, pewnie odeślecie mnie do google, co jest dobrym z waszej strony rozwiązaniem pewnie ale jest taki problem i w sumie tutaj się rodzi moje pytanie. Jedyne sterowniki jakie znalazłem były z 2006 roku, na stronie Nvidii, ale 7 lat wstecz to chyba trochę przestarzałe są (jak i moja karta). Jest ktoś w stanie popatrzeć lub utwierdzić mnie w przekonaniu, że to jedyne sterowniki i nie ma nic nowszego?
@Down
Wszystko jasne, dzięki.
-
Nie bedzie nowszych poprostu producent nie wspiera juz tego akceleratora i dostarcza mozliwie najnowsze sterowniki
-
Karta z 2003 roku, 11 lat. Nie spodziewaj się jej wsparcia w obecnych wydaniach sterowników. Te z 2006 są najaktualniejsze, chociaż podobno nie najbardziej wydajne dla tego modelu.
-
@przemo
Myślisz że któreś ze starszych byłby bardziej wydajne? Mógłbyś jakoś rozwinąć tą myśl i poprzeć ją jakimś linkiem czy coś :D
-
W necie można natrafić na informacje, że sterowniki z przedziału 5X dizałały lepiej ma FX'ach 5XXX. Zwłaszca numery 52 i 56, proponowanym dla 5600 jest ForceWare 56.72 . Nie mam jednak dostępu do tej karty więc musisz sprawdzić samemu jak sytuacja ma się u Ciebie - ja się wypowiadam na podstawie krótkiego researchu jaki wykonałem. Dodatkowo sprawdź czy Omega nie wspiera czasem Twojej karty.
Edit#
Co do Omegi, sprawdź TO.