Yo! Mam 20k zł i chce jakoś pomnożyć te pieniążki i tu moje pytanie w jakim banku najlepiej? Pół roku w moim banku na lokacie 3% urosło mi 123zł więc takie pierdole. Proszę o propozycję, dzięki!
Wersja do druku
Yo! Mam 20k zł i chce jakoś pomnożyć te pieniążki i tu moje pytanie w jakim banku najlepiej? Pół roku w moim banku na lokacie 3% urosło mi 123zł więc takie pierdole. Proszę o propozycję, dzięki!
- inwestowanie w sztuke
- inwestowanie w alkohol
- inwestowanie w pozyczki gotowkowe
- obligacje skarbu panstwa
- obligacje korporacyjne, Catalyst
- obligacje gmin
- billboardy
- forex
- akcje
- wklad wlasny do nieruchomosci
- spolki inwestycyjne w klubach inwestorow
- fundusze inwestycyjne
- biznes, franczyza
- miejsca parkingowe
- garaze
W żadnym. Banki w Polsce są tyle warte, co zeszłoroczny śnieg..W tym kraju pieniędzy w bankach nie pomnożysz.
Chyba że Amber Gold, ale wiadomo jak to się skończyło.. :)
wczoraj był podobny temat jest i moja wypowiedź odnośnie gdzie według mnie najlepiej oszczędzać i gdzie oszczędzam
http://torg.pl/showthread.php?443171-Pomno%BFenie-hajsu
a wkleje od razu
Co do bukmacherki to chyba jeden z tych sposobów, dzięki którym szybko można…ale stracić kasę.
Dzięki za propozycje. Prawdziwe pieniądze to tylko na nielegalu da się zarobić.
Temat można zamknąć.
Chociaż nie próbuj, bo tak też szybko je można stracić.. a jak nie pieniądze to wolność np. :)
W skali roku może jeszcze by się jakiś znalazł, w jakimkolwiek dłuższym terminie nie ma szans. Forexa też kompletnie nie ma co polecać bo według statystyk 96~% graczy traci i to większość kapitału. Chłopak na dodatek kompletnie się pewnie na tym nie zna więc strata pewna, to samo z bukmacherem.
slowem kluczowym jest "regularnie" :)
Niektore fundusze sztucznie winduja wyniki dodajac premerie w pierwszym roku i ograniczajac zyski w kolejnych. I mowie o funduszach inwestycjnych ogolnie, a nie o obligacyjnych, ktore nie sa w stanie osiagnac dwucyfrowego wyniku, bo nie ma czegos takiego, jak bezpieczne 20% obligacje.
wtedy tracisznajwiekszajedyna zalete lokaty: bezpieczenstwo
zarzadzanie ryzykiem