-
Odbudowac Postac
Witam, pytanie jest czy jest jakis sens w odbudowaniu postaci któa została zbita z 185 do 87 lvl z 52 m lvlem, czy opłaca mi sie odnowa tą postac od 87 grac znowu czy raczej od nowa stworzyc MS i robic chara od nowa? zalezy mi na tym by grać ogólnie ms ale własnie sie zastanawiam czy warto odubdowac postać która została zbita i stan aktualny jest na 52 m lvl i 87 lvl.
-
Jak stoisz z taskami?
Jeśli bardzo słabo to chyba lepiej nową, przy okazji porobisz inne niskolevelowe rzeczy i uzbierasz sporo kasy z questów
-
-
ja bym został przy tej, szkoda punktów, no i wszystkie questy będziesz musiał od nowa robić
-
Jeśli masz zrobionych dużo questów na tym koncie, to pozostań przy nim, bo mi ogólnie nie chciało by się od nowa wszystkich questów robić :)
-
zostan na postaci, szybko odrobisz a szkoda czasu na nabijanie od nowa. jaka voc ma ta postac ktora zostala zbita? tez ms? jesli tak to napewno powinienes na niej pozostac. mozesz sobie boss pointy nawbijac :P
-
Postac ma praktyczniekazdy quest zrobiony outity te drozsze barba shamanpirat summoner
-
lol trzeba byc idota zeby zaczynax expic od nowa od 1lvla i 0mlvla majac 80lvl i 50mlvl
powiedz ty mi jaki w tym sens?
-
Nie pytam sie bo pare osob powiedzialo ze nie warto ale chyba odbuduje tego ms szybciutko
-
powiedzieli ci ze nie warto ale dlaczego to juz nie? :d
-
No własnie nie :P bo chyba z tego względu ze to nie bd ten sam ms, ale raczej bd bo m lvl to wystarczy sie przyłożyć i bd jak nowy :) dobra temat close :)
-
Z braku laku lepiej zaczac od 80 lvl niż od 0.Na 2 raz sie nie rookuj jak nie masz pewnosci ze nie wrocisz.