elo, jakie taski mozna robic msem na 125lv i po 130 (wchodza wtedy nowe na hydry, serpenty etc.)?
pozatym - jak wbije 100 pkt u adamsa to bede mogl po kolei kazdego bossa lowlevelowych tasków zabic? jesli tak to czy jest za to achievement?
Wersja do druku
elo, jakie taski mozna robic msem na 125lv i po 130 (wchodza wtedy nowe na hydry, serpenty etc.)?
pozatym - jak wbije 100 pkt u adamsa to bede mogl po kolei kazdego bossa lowlevelowych tasków zabic? jesli tak to czy jest za to achievement?
Do 130 na pewno gsy, stampory, werewolfy (robi się dość szybko ze 3h~ na 1 task i masz za to 4 pkt) tylko wiem, że dobre są dla eka i palka, nie wiem jak magiczne tam się sprawdzają, ale powinno być ok, możesz też quary i lziardy jak potrzebujesz punktów.
Po 130 hydry, medusy, ssy i na banute lecisz, tylko pewnie na takim małym nie dasz rady tam, więc powinieneś te taski zostawić sobie tam na jakiś 180 i bić je 3 na raz, można też behe, reszta raczej się nie opłaca na magiczne.
Tak będziesz mógł.
Achievmenty są za każdego bossa którego zabijasz pierwszy raz, więc bez bossów od 130+ dostajesz koło 20~ achievmentów.
funciek, stampory dobre dla ek ?;O
Nie, chodziło mi o werewolfy.
na werewolfach mozesz klasc fire bomby, fieldy aby summony cie nie bily