witam na koncie nie mam zadnych notek, reportow nic, chce dostac bana na 30 dni od razu, co mam zrobic? prosze o sensowne odpowiedzi
Wersja do druku
witam na koncie nie mam zadnych notek, reportow nic, chce dostac bana na 30 dni od razu, co mam zrobic? prosze o sensowne odpowiedzi
mc , wklej na trade jakis link z koncowka .exe , zreportuj drugim charem = profit? tylko nie wiem czy za "hacking" jest teraz 30
nie ma banow na 30 dni teraz, mozesz dostac chyba na 2 dni albo 5 maksymalnie a za bota odrazu delete
bez jaj... no zareportowalbym drugim charem..
zrob cos w stylu sexual harrasment, drugs related,
na tibia-wiki wyczytalem ze
Czy to jest prawda i czy jest to aktualne?Kod:Pretending to have official position
Bana takiego dostaniemy gdy:
Podszywamy się za osobę pełniącą oficjalną pozycję w Tibii.
Długość bana:
Pierwszy ban - 30 dni
Drugi ban - Skasowanie konta
Od takiego bana nie można się odwołać
ostatnio dużo się zmieniało w tych banach. Podobno nie miało już być 30stek, tylko 2 i 7 dni (chyba). Najprościej będzie napisać na trade np "to ja afk, ide bocić" i zaraportuj sie. anyway po co ci to? chara kupiłeś i chcesz sie zbanować na czas zmiany danych czy jak? imho bezsens
wejdź na forum.tibia.com i w jakimś "oficjalnym" dziale np. support napisz, że bocisz
ban na 30 dni gwarantowany
Niema już banów na 30 Dni są tylko 2-7, polska wiki ma nieaktualne info. Nie piszcie że ma pisać o bocie bo deleta zmiejsca dostanie, jak już tak bardzo chcesz to powyzywaj ludzi na World chacie tam przyważnie najczęsciej reporty dają.
zrob guildie(wejdz 2ma charami), stworz temat na tibia.com na guild board.
napisz tym co chcesz bana (jezeli chodzi tu o kupionego chara) to pisz ze bociles xx czasu bla bla bla bla, i wyjdz nim z guildi(nie bedzie mogl tego skasowac), jak passy sie zmienia raportujesz 2gim charem to co napisales wczesniej