-
[PHP]
Typ transakcji:Sprzedaż
Przedmiot: Niżej
Cena: Do ustalenia, jednak proszę nie pisać mi wiadomości typu "Napisz mi drugiego kwejka, dam 15zł doładowaniem"
Preferowana forma płatności: przelew, SMS !
Allegro:Może być
Kontakt: PW tutaj, [email protected]
Opis:
Oferuję pisanie skryptów w PHP, nie będę pisał tutaj co mogę napisać, czego nie. Wszystko zależy od tego co to ma być i trudno tak ogólnikowo pisać.
Ze swojej strony oferuję: pisanie w oparciu o frameworki, preferowane to kohana oraz code igniter, obsługę Gita.
Bez problemu mogę zająć się obsługą serwera dedykowanego/vps w których bardzo dobrze sobie racze. Nie straszne mi też inne języki programowania, chociaż w żadnym innym się 'nie specjalizuję'
Duży nacisk kładę na stylistykę kodu oraz na odpowiednie komentowanie wszystkiego.
Nie ukrywam że sam się cały czas uczę, jednak myślę że jestem już na takim poziomie że mogę zacząć oferować płatne usługi.
Czego ze swojej strony nie oferuję?
Tworzenia layoutów, kodowaniem ich oraz javascriptem.
W przypadku gdy coś mi zlecisz - musisz dostarczyć mi gotowy szablon lub druga opcja - sam szukam w internecie gotowych i ewentualnie lekko modyfikuję i dostosowuję do potrzeb.
Zdjęcie http://todaycut.com/wp-content/uploa...-interview.png
-
-
-
Polecam tego użytkownika oraz jego usługę. Szybko, sprawnie oraz co najważniejsze bardzo dobre wykonanie.
Dodatkowo świetny kontakt.