Hiho.
Ostatnio wzięło mnie na stare gry i tak właśnie pomyślałem o zajebistej gierce Gunz The Duel.
Niestety nie mogę odnaleźć ich strony i móc ściągnąć grę. Widzę jedynie następce GunZ 2. Wie ktoś coś, czy pierwsza część nadal funkcjonuje?
Wersja do druku
Hiho.
Ostatnio wzięło mnie na stare gry i tak właśnie pomyślałem o zajebistej gierce Gunz The Duel.
Niestety nie mogę odnaleźć ich strony i móc ściągnąć grę. Widzę jedynie następce GunZ 2. Wie ktoś coś, czy pierwsza część nadal funkcjonuje?
Jeszcze całkiem niedawno (z rok temu?) normalnie działało na aeria games. Ale teraz widzę że nie ma go na liście gier.
Ciezko o jakies informacje ale troche poszukalem w google i wydaje mi się że to jest stronka teraz gunza
http://gunzduels.com/index.php
Swoją drogą to jest jakies poku***one że usuwają najlepsze gierki (genesis ad, gunz) a zostaje jakieś chińskie gówno
Planowane tez ponoc jest wydanie gunza 2 (albo juz jest gdzies tam na wschodzie) ale to się cały czas przeciąga i chyba nawet nie wiadomo czy beda serwery europejskie.
@up
GunZ 2 już jest. Grałem i jestem zawiedziony bo wg mnie gówno...
Ale to są jakieś europejskie serwery? Czemu gówno?
Hm, no ale skoro tak mowisz to chyba zaufam i nawet nie sprawdzę ;p
Na 1 spędziłem długie miesiące gry i uważam że nie było lepszej gry tego typu. Mogli by zainwestować w serwery, poprawić system celowania broni i nie wierzę że nie przyciągneli by ludzi aby na tym zarabiać...
A może znasz jakąś podobną/lepszą gierkę tego typu?
No właśnie też szukam czegoś podobnego. Może jakiś prywatny serwer ktoś zrobił?
A co do 2 to mam trochę rzeczy. Grafika totalnie bezklimatu, kolory z dupy, jakieś frakcje które są bezsensownym dodatkiem, brak trybu gdzie się w calym teamie rozpierdzialało na dungeonach, trochę pay2win, można mieć na początku jedną frakcję, potem trzeba dokupić (WTF), jakieś dodatkowe rpg które jest żałosne.
@edit
Ściągam GunZa 1 i zobaczymy czy w ogóle serwery funkcjonują.
@edit 2
Serwery niestety nie funkcjonują. A co do serwerów prywatnych, to obawiam się że będą nastawione bardzo na hajs żeby normalnie pograć...
gunz 2 całkiem fajny tylko masa bugów jest ;d
Serio? Jak mogli zrezygnować z takiej świetnej gry, przegrałem w to masę czasu, uczenie się k-stylu/d-stylu całymi dniami, żeby to wymasterować :<
No qrwa niestety. Straciłem sens istnienia po zobaczeniu 0/500 na jedynym serwerze :((((((
http://gunz.universegamers.com/
graj sobie, duzo osob nawet gra.
pozdrawiam :-)
@up
Ściągnę i zobaczymy :)
a co to tak wlasciwei jest? to jest jakis prywatny serwer co podales czy co? Są jakieś róznice miedzy tym co podałeś a gunzem z przeszłości? Jak wygladaja srednio pingi?
nie pomyslalbym ze tyle osob w to gralo :D