Aktualnie mam 40 rp i zastanawiam się czy bicie wszystki z rs'ów jest opłacalne czy może używać innej broni (dawno nie grałem) aktualnie bije dargony, może używać zamiast spearów kuszy/luku ?
Wersja do druku
Aktualnie mam 40 rp i zastanawiam się czy bicie wszystki z rs'ów jest opłacalne czy może używać innej broni (dawno nie grałem) aktualnie bije dargony, może używać zamiast spearów kuszy/luku ?
Na tym lvlu nie. Od 55lvla możesz używac power boltów, 70lvl drill bolty, 90lvl prismatic bolty, 105lvl mycological bow + crystalline arrow (najlepsza osiągalna broń dla palladyna)
kuszę dostosuj w zależności od zasobności portfela i lvla
Oczywiście wciąż możesz bić z royal/enchanted spearów, w niektórych miejscach tarcza jest niezbędna. Obecnie używanie assassin starów ogranicza się głównie do wyexpienia z 80 na 90 poziom jeśli masz kasę no i na h-lvlach na miejsca gdzie niezbędna jest tarcza.
#down
Obecnie jest wojna czy warsinger jest lepszy czy mycological. Osobiście jestem zwolennikiem tego drugiego rozwiązania i go właśnie używam.
Missy i tak są rzadkie, a jednak jeden ataku więcej warto mieć (widać to po tym jak knighci zaczęli przerzucać się na axa, bo ma 1 atk więcej niż sword)
tak jak up ale ja polecam warsinger bow z crystalline arrowami wychodzi to samo, a imo ładniejszy i od niższego lvl'a
@up a to nie jest tak ze one tylko rangem sie roznia ? i z crystal arrows maja 100% hit chance ?
@up. Warsinger od 80 lvla mozna uzywac - jak kogos stac a myco od 105 lvla. Do tego crystalline arrow od 90 lvla. Arrowy w polaczeniu z warsingerem to 100% szansa na hit, do tego arrowy lzejsze od boltow (wiecej strzal=dluzszy exp=lepszy drop). Do 90 powinno sie uzywac arbalest+drill bolty. A przedzial 50-70 to composite hornbow + onyx arrow.
master umbral("osiągalna")>umbral(ekhem...)>Warsinger>my co
myco średnio(po uwzględnieniu missów) daje większy dmg, ale jednak warsinger imo bezpieczniejszy: jak nie trafisz to się robi przykro, a większość mobów i tak na tyle samo hitów zejdzie