Siema czy da się jakoś zlikwidować lagi klatki jakie wystepują na serverach north america.
Próbowałem już sposobów ze zgodnoscią , areo , i piorytetem nie pomagają.
Wersja do druku
Siema czy da się jakoś zlikwidować lagi klatki jakie wystepują na serverach north america.
Próbowałem już sposobów ze zgodnoscią , areo , i piorytetem nie pomagają.
leatrix?
i jeszcze 1 taki podobny był
program działa nie mam żadnych scin. Pojawił się tera taki przezroczysty pasek na calą szerokosc monitora który rozmazuje piksele niby nie przeszkadza ale jednak rozprasza mnie ;d.
tak możesz to naprawić, przeprowadź się bliżej serwera. Pingu nie zmniejszysz, ewentualnie możesz kombinować z proxy
Nie łatwiej zmienić server jak masz niski lvl albo przenieść postać za gpki jak masz wysoki?
Dla graczy z Polski są serwery niemieckie, na amerykanskich zawsze Polacy mieli pingi i lagi.
Nie nie chciałem zabłysnąć, to tylko forum i mało obchodzi mnie to czy ktoś kogo na oczy nie widziałem szanuję moją osobę itp. Ogólnie używane określenie "mam wysokie pingi" oznacza, że komuś ścina gre. Lagi mogą mieć gracze z całego świata, ale przynajmniej w tibii na amerykańskich serverach większość osób z Polski ma lagi nie mając równocześnie lagów na niemieckich serverach.
Nie pozdrawiam
Lepiej po prostu grać na europejskich serwerach.
Zawsze były problemy na amerykańskich dla graczy z europy, czasem mniejsze, czasem większe.
Raczej nic za bardzo nie zrobisz.
http://www.reducethelag.com/
nie wiem czy działa, nie odpowiadam za plate sety