Mam taki problem, że na windowsie 7 mając wyłaczone wszystkie aplkacje nawet przeglądarke w programie speedfan widzę zuzycie procka 50% a na XP mam ze 3 max o co może chodzić?
Wersja do druku
Mam taki problem, że na windowsie 7 mając wyłaczone wszystkie aplkacje nawet przeglądarke w programie speedfan widzę zuzycie procka 50% a na XP mam ze 3 max o co może chodzić?
Sam Windows 7 zżera dosyć dużo procka, możesz masz słaby komputer i mocno to odczuwasz.
hmm bo motyw jest taki, że męcze się z BF4 za bardzo się komputer grzeje i mi się wyłacza po 20min grania przy BF3 wszystko było ok grałem nawet dwie godziny i komp działał
przeczyść go, może z łaski swojej podaj specyfikacje kompa chyba że wróżbitów szukasz, to chyba pomyliłeś fora
Masz w regulaminie, że w takiej sytuacji puszczasz adwcleanera a po restarcie otl wg instrukcji i dajesz logi
@predator: mój duron spitfire @ 800MHz nie narzekał na win7
Mozliwe, ze jakies programy dzialaja w tle. Podaj specyfikacje, jak kolega wspomnial.
Mam duzo usług nie mam pojęcia o co w tym chodzi a komp to: procek dwurdzeniowy athlon 2ghz(chyba jakoś tak) 4 giga ramo a karta graficzna to raedeon hd 5700
Wyczyść go fizycznie, wrzuć logi OTL.
ok, jutro sie odezwe