elo. ile mozna wybocic hajsu/lv i jaka klasa przez miesiac z PACC na malo zaludnionym servie, zaczynajac od 0 (mam hajs na uzbrojenie postaci)? jesli mozna to klasa inna niz knight (taki sorc/ed), a jak nie da to niech bedzie ten knight.
Wersja do druku
elo. ile mozna wybocic hajsu/lv i jaka klasa przez miesiac z PACC na malo zaludnionym servie, zaczynajac od 0 (mam hajs na uzbrojenie postaci)? jesli mozna to klasa inna niz knight (taki sorc/ed), a jak nie da to niech bedzie ten knight.
kolo 100lv kazda profesja, a z pieniedzmi na poczatek msem/edem wbijesz ze 130
ofc zalezy ile bedziesz grac, ale ww jest wykonalne
na aurorze (exp x2 + voucher) dobijam do 100lv msem po 1 tygodniu gry nie wastujac hajsu
btw. jak wyskillujesz palka sobie wczesniej do 90 dista to bez problemu wbijesz powyzej setki i bedzie calkiem przyjemnie
a czy zarobie na kolejnego pacc scrolla przez ten miesiac grajac od 0?
knightem na pewno, nie wiem jak z innymi profesjami, knightem lecisz ph swamp trolle > terramity ankh > corymy port hope/venore > dalej co juz chcesz po 2 tygodniach juz na pacca powinienes miec w zaleznosci od tego ile bedziesz bocił
powiem Ci ziomek że botuj systemem 4/1
robisz 3 knighty, i jednego sorka/palla/druida poprostu do gry, botujesz kazda postacią po kolei czyli mniej wiecej:
Knight A
Knight B
Knight C
Palladyn D
Knight A - pierwsza staminka (od 10 rano do nastpnego server save) w tym samym czasie inne postacie stoja na offline skillu (Knight B, Knight C, Palladyn D)
Knight B - pierwsza na tym knightcie, reszta stoi na offline skillu i odnawia się Knightowi A stamina
Knight C - pierwsza staminka na tym knightcie, reszta offline skill + odnawianie staminy
Palladyn D - pierwsza staminka, knightom odnawia się stamina, + offline skill oczywiscie
w ten sposób nie będziesz tracił ani jednego dnia pacca(bo jak pyknie stamina pallkowi, to Knight A będzie miał już stamine żeby 24h pobotować, postacie będą wyskillowane, zarobisz dobrą gotówke, no i będzie pięknie. :) na początek możesz uzbroić jednego knighta, i potem przerzucać eq na inne knighty, bo w ten sposób zaoszczędzisz gotówke, na początek kup b robe, b legi, bohy, demon shield, platinum amulet, demon helmet + bron, cena takiego zestawu to około 140k~ + bronie nowe. jeśli się nastawiasz na sworda powiedzmy, to kompletuj już bronie od lvla, np. serpent sword>ratana>crimson sword(w edron kupisz)>fire sword>bright sword>assassin dagger>relic sword>mystic blade>crystalline sword(jeśli jest tani, jeśli kosztuje powyżej 50k, nie kupuj>justice seeker>sov/blade of corruption(blade jest tanszy, a ma tyle samo ataku, więc pewnie Cię to zainteresuje, również jest jedno ręczny, lecz magic sword oczywiscie ladniejszy)Pallkiem już będziesz myśle wiedział co robić. Powodzenia! :)
Knight B -
a takim 100 ek ile idzie zarobic w 20 dni na pacca?
myślę że 2kk to tak na luzie powinno ci pyknąć.
Sorc do 33 na jakims badziewie, do 45 ee, do 75 ice golemy potem na crystal spidery do 120 profit ponad 3kk w porywach do 4 nawet
@Bass_Doom ;
Zrób tak i masz ban na 3000% :)
Teraz botujac nie można przesadzać.
Top: ek 0-100 i 2kk w banku profitu
Mi się tak udało na 1 pacc bocąc 8h dziennie.
a gdzie tym 100 ek isc? i jak bocic aby bana nie dostac?
Nie bocic
to jeszcze dodam moze: gdzie bocic aby nie wbic za duzo lv a hajs byl dobry? :)
Odradzam bocenie kilku postaci na jednym koncie bo pewnie dostaniesz bana po jakimś czasie.
A polecam jak najwięcej knightów porobić, tyle ile komputer uciągnie i bocić.
W pierwszy miesiąc to trudno Ci będzie zarobić na coś bo lipna kasa na jakiś 30 knajtach.
Ale od początku możesz bić jakieś mobki co lecą addon itemy i inne wartościowe - medicine pouche, honeycomby, bear pawy itp.
Gdzieś na 60+ levelach wbijasz na corymy i kasa około 7-10k/h.
a tym 100 lv gdzie bocic aby slaby exp byl ale dobry hajs?