Siema. Więc tak. Mam 15 druida. 25mlvl i setem: b leci,bohy,hat of the mad,focus cape i dragon shield. Mam do dyspozycji blokera ek 166lvl. Oczywiście pacc. Jedyny dostęp to yalahar. Możecie napisać gdzie szybko wbije lvl?
Wersja do druku
Siema. Więc tak. Mam 15 druida. 25mlvl i setem: b leci,bohy,hat of the mad,focus cape i dragon shield. Mam do dyspozycji blokera ek 166lvl. Oczywiście pacc. Jedyny dostęp to yalahar. Możecie napisać gdzie szybko wbije lvl?
Na tym lvlu nie masz zbytnio spelli ani dostępu do żadnych obszarowych run.
Kup sporo stealth ringów, manasy i idź na mistrock z exori tera+rod.
Możesz też bić mino yala ze stealth ringiem, tylko tak od 20 bo są mino magi.
Wbij z 30lvl, expiąc do tego lvla ze spellów będziesz mieć 30+ mlv. Wtedy ava+bloker+sio (lub bez jak bloker bogaty i się sam leczy) i na tomby za tp na -2.
Ja masz kase to od 45 możesz solo z magma setem+e ring bić dle z sdków lub z blokerem, luruje większa ilość a Ty bijesz ava. Również hellspawny na powierzchni z blokerem już od 30 można bić.
Jeżeli te respy Ci nie wystarczają to napisz ;d
Ja myślałem żebym poszedł na dragi z nim bo od 15 mam exori frigo + rod więc 100 co turę by wchodziło. A tomby lepiej z ava czy gfb bo nigdy nie wiem. Pozatym według mnie sorc ma lepsze żywioły bo i earth ele z ognia pocisnie water ele z energii nawet gs wrażliwe na ogień. A taki druid to dragi jedynie. :(
szybki exp = runy obszarowe a sorc i druid tych samych moze uzywac
wbij 30lvl i niech hellspawny ci bloczy, ale musisz go leczyc
solo możesz ładnie cisnąć na 30 na penisula tomb z gfb/ava
wbijasz 18 lvl na sio powierzchnia heli do 30 na ava i lecisz dalej z expem po helach plagach ale waste mega idzie