-
1 załącznik(ów)
Problem z internetem
Witam, otóż mam dziwny problem.
Wczoraj robiłem formata, zainstalowałem wszystko ładnie -sterowniki itp, poźniej jakiegoś avasta, skejpa, neomc pobrałem z neta i nagle pojawił się problem, a mianowicie to nie mogę nic ściągać z internetu, niektóre strony internetowe zaczeły mulić. Wszystko pięknie działało przed formatem. Nawet nie mogę sprawdzić szybkości mojego łącza na stronie speed test. To wina z mojej strony czy raczej z ich? Może to być przez to, że zrobiłem formata i modem upc już mu nie daje takiej mocy? (moje teorie XD) Resetowałem modem z rana i nic nie pomogło.
Załącznik 303248
-
Co do speedtesta, zainstalowales flash playera? (Banalne, ale zdarza sie)
-
Przez główny problem nie mogę nawet go ściągnąć z internetu. Muszę juz pisac z telefonu, bo torg nie chce się w pełni załadować. HALP
-
Podaj wiecej info o problemie. Jak masz drugiego kompa/lapka, sprawdz na nim czy net dobrze dziala.
Widze, ze laczysz sie przez wifi, to sprawdz tez czy po kablu bedzie internet dzialal dobrze.
-
Na drugim komputerze internet normalnie smiga, mogę normalnie pobierac rzeczy z internetu. Na tym laptopie (ten z tym problemem) gdy go polaczylem przez kabel nic się nie stało. Dalej internet muli, nie ładuje w pelni stron i nie mogę nic pobierac z internetu.
@edit
Może spróbować formata zrobić? Czy da sie obejść ten problem bez robienia formata?
-
Moze jak pobierales cos z net a to pobrales jakiegos syfa? Albo zle sterowniki do karty sieciowej.
Zawsze mozna walnac formata i uwazac pozniej co sie sciaga/instaluje.
-
Już sobię poradziłem :) Mimo to dziękuję za chęć pomocy i za rady Criss :) Musisz rozdać trochę punktów reputacji innym forumowiczom zanim będziesz mógł przyznać je użytkownikowi Criss26 ponownie.
jak rozwiązałem problem? usunąłem antiviry i wyłączyłem wszystkie zapory
do zamkniecia