-
Zepsuty nexus 4
Siemka, od dwóch miesięcy mam problem z telefonem. Ciągle gubi zasięg, wyskakuje błąd " brak karty sim"(mimo iż karta jest w środku, była nawet dwukrotnie wymieniana na nową), każe się resetować by karta działała. Telefon nie jest na mnie a jestem 400km od domu więc musiałem go zostawić na miecha w playu(jest na abonament) w rodzinnym mieście(dostałem jakiś zastępczy). Wczoraj dostałem go z powrotem, wraz z kartką według, której (moja mama go oddawała do playa, nie zna się za bardzo na technologii więc nie mam pojęcia co powiedziała sprzedawcy/serwisantowi oprócz tego,że "nie ma zasięgu) od strony hardware wszystko działa jak należy i jedyne co zrobili to przywrócili telefon do ustawień fabrycznych. Telefon dalej gubi zasięg, nie widzi karty i mimo dobrego zasięgu(H) przy próbie połączenia z internetem pokazuje,że jestem offline XD. Wracam w piątek do domu i mam zamiar sam się przejść do playa, co im powiedzieć by w końcu ktoś łaskawie ruszył dupę i naprawił ten telefon.
Dodam,że oddali telefon z 2 dodatkowymi głebokimi rysami z tyłu obudowy xD
-
Hym jak daleko masz do Warszawy? W Warszawie jest glowne centrum serwisowe na terenie całego kraju Europy wschodniej wymiana płyty głównej 1h