Siema. Straciłem swoje stare konto, więc postanowiłem że zrobię pierwszy raz druida.
Możecie mi powiedzieć gdzie expić na faccu/paccu.
Na około którym kupić pacca. Jaki mlvl wbić przed pacem itd.
Z góry dzięki.
Wersja do druku
Siema. Straciłem swoje stare konto, więc postanowiłem że zrobię pierwszy raz druida.
Możecie mi powiedzieć gdzie expić na faccu/paccu.
Na około którym kupić pacca. Jaki mlvl wbić przed pacem itd.
Z góry dzięki.
Pacca najlepiej jest kupić od razu po założeniu konta. Druidem nie ma co nawet bawić się na faccu, wbijez ten 30, i potem już mozolnie idzie, bo na Dragach nie poexpisz, bo duże waste... Jedynie co to na Dwarf Guardach możesz do 45~ poexpić, żeby SD mieć, potem już nie ma szans na wbicie jakiegoś ciekawego lvla. Druid na facc to nuda. Po wyjściu z Rooka najlepszym miejscem jest chyba Kazordoon. Idziesz tam, i expisz na Dwarfach, a, że słabo biją, i dosyć dużo expa dają, i ciekawy loot, to warto podexpić do 12-13. Wtedy kupujesz nowy Rod, i idziesz na Dwarf Soldiery, gdzie robisz loot baga i zbierasz dobrą kasę. Od 18, czy 19 (nowa rózga) możesz próbować jakieś łagodniejsze expy z Dwarf Guardami, z nich też b. ładnie sypie, i na początku lvl będzie szedł jak szalony. Tak jak mówię, do 45 lvla ciśniesz Guardy/Cyclopsy itd, bo na GS nie ma jak, na Dragach będzie duże waste... Jesteś uziemiony na faccu. Dlatego najlepiej od razu kupić pacca po zrobieniu konta, żeby jak najszybciej doszedł. Wtedy od razu lecisz na jakieś Edron roty, czy coś takiego (np. Ankh larvy, Darashia roty, Darashia Minotaury [B. duży loot z lootbagiem, dobra kasa]) i wtedy można poexpić z Exori Frigo itd na większych lvlach, a na faccu nie ma możliwości. Jedynie Exori Min Flam, który bierze chyba 5 many, i bije po 20 max.
@Podpinam sie, czy jezeli posiada ED low lvl powiedzmy 30 lvl z 55+ m lvlem to warto podbic do GFB I przybic lvla na tombach? czy raczej polegac na taskach dopóki mozna?
8-13 amazon camp, 13-30 pomeczyc troche cyclopy , 30-45 earth elementale na edron, 45-50 dragi darashia , 50-80 water elementale na edron, a potem to juz poleci