Jak kupie PACC, a mam 4 postaci na koncie, to jak zrobić, żeby miała ta postać, co na rookgardzie siedzi?
Wtedy zaloguje się na inne konto i przekażę sobie (chodzi o to, że nie mogę kupić VISĄ pacc na inne konto, tylko te co mam swoje dane ;D)
Wersja do druku
Jak kupie PACC, a mam 4 postaci na koncie, to jak zrobić, żeby miała ta postać, co na rookgardzie siedzi?
Wtedy zaloguje się na inne konto i przekażę sobie (chodzi o to, że nie mogę kupić VISĄ pacc na inne konto, tylko te co mam swoje dane ;D)
że co? napisz jeszcze raz, ale po polsku xd
aby mieć pacc na rooku, kupujesz na mainie i rookujesz chara = masz na rooku
pamietaj, że aby transferować pacc z kupna kartą trzeba spełnić pare wymagań
fuck, czyli muszę przejść rooka :/ ja pierdole.
Co? Nie da się transferować pacca kupionego kartą visa?! Co jest?!
Mam konto, 4 postaci, 50+ - moje dane
Mam inne konto, 5 postaci 50+ - nie moje dane
Chcę kupić kartą kolejny PACC na konto z MOIMI danymi i przerzucić PACC scroll na konto z NIE moimi danymi.
@BBsrv ;
Przybywaj <3
@H5N1 ;
Conditions to Transfer Premium Scrolls Purchased by Credit Card or PayPal:
The account does not have the required minimum age of 240 days.
There is no character of level 70 or higher on the account.
The account had less than 60 or more days of premium time more than six months ago (before Jun 17 2013).
The payment method credit card is not blocked on this account.
No more than 3 Premium Scrolls have been transferred within the last 30 days.
There is not enough active premium time on the account. To transfer another Premium Scroll you must add at least 8 days of premium time.
czyli, konto musi miec conajmniej 240 dni, conajmniej jeden 70+lvl, w ciągu ostatnich 6 miesiącach musiales meic conajmniej 60 dni pacc, platność cc niezablokowana, max 3 pacce transfernięte na 30 dni, i musisz MIEĆ AKTYWNE CONAJMNIEJ 31 DNI PACC NA KAŻDE 30 DNI TRANSFEROWANEGO
wydaje mi sie ze jesli wszystkie wymagania spelniasz to mozesz na kazda postac przeslac scrolla, tam chyba masz odznaczone na zielono o.o