Witam,
iBot
czy
Xeno
iBota znam, bo to jak Neo.
Jak z wykrywalnością, co polecacie?
Wersja do druku
Witam,
iBot
czy
Xeno
iBota znam, bo to jak Neo.
Jak z wykrywalnością, co polecacie?
RedBot, WindBot, XenoBot w tej kolejności, za iBota tyle poleciało aż miło :)
Kolega wyżej chciał redbota umieścić na ostatnim miejscu, wierzę że to tylko błąd ;d
teraz najlepiej chyba ten nowy, windbot. Nie ma botów niewykrywalnych. Zależy też jakiego masz kompa i ile tibii chcesz bocić, bo ibot jest strasznie cpu-żerny
chcę, aby był łatwy w obsłudze jak ibot / neobot i tylko to, no i niewykrywalny xD (zwykły cavebot i healing)
sprawdź sobie tego winda, póki co jest za darmo, wszyscy zachwalają, że już jest lepszy od ibota pojawiają sie głosy - mimo że dopiero wyszedł.
Ładny masz photo temat na windzie ;ddd a teraz jakiego bota uzywasz?
@edek2_1932 ;
dziękuje;]
obecnie ibot jeszcze bo nie ma skryptów na winda, ale sie przesiadam zaniedługo:P
To ja już nie wiem.
@edek2_1932 ;
Będzie coś z tego bota co używasz? Czy iBota lepiej ciągnąć? Bo Ty widzę bocisz h-lvl na iBocie, nie boisz się bana? Podobno trefny się zrobił :(
teraz wszystko opiera sie na raportach ;D
przecie mówie że używam ibota, ale zamierzam zmienić zaniedługo na winda:)
Dużo ludzi mówi że windbot już lepszy jest od ibota, więc chyba warto tam bocić, tymbardziej że teraz za darmo jest.
To co,
Niedługo WindBot
Teraz iBot/XenoBot, tak?
Co lepsze:
iBot czy Xeno?
Bo nie będę na Wind Beta bocił ;d, wolę zapłacić za lickę.
ja uważam że wind już jest lepszy.
I CPU ponoć tez lepsze od ibota.
@BBsrv ;
Ty na VPS jedziesz BBot, ale to pewnie małe lvl farmy, co nie?
A jakieś lepsze koxy na Xeno ciśniesz, tak?
Chyba najpierw na rozruch małego hara postawie na windzie, naucze sie skrypty robić :D
Pokaże mi ktoś interfejs winda? Wygląda jak ibot, czy elfbot?
@Ptasia Grypo ;
Ja na bbocie jade, dla knajtów idealny i prosty. Z tego co wiem to @Ziemek ; boci na xenobocie i od niego właśnie wiem ile mu tibii idzie na vps, wiem też od innych osób ile ibotów na vps pójdzie, dlatego mogę powiedzieć z czystym sumieniem że na xeno/bbot idzie spokojnie 5-10x więcej tibii jak na ibocie