Witam! Jakie zmiany weszły w nowym update do Tibi? proszę o wyjaśnienie krótko i na temat, na chłopski rozum nie jak na tych "trailerach"
Wersja do druku
Witam! Jakie zmiany weszły w nowym update do Tibi? proszę o wyjaśnienie krótko i na temat, na chłopski rozum nie jak na tych "trailerach"
nowa wyspa z poteznym bosem, mozliwe, ze szybko nie zostanie ubity
tam oczywiscie nowe potwory
nowe ultra potezne bronie (two-handed mace 55 ataku)
i to by bylo na tyle z wazniejszych
ten boss mocniejszy niz ghaz?
Boss bijący po 10K ale jest już na niego taktyka
Wali po 10k ale najpierw jest napis i ma się 10sekund na wyjście z pomieszczenia potem się wraca i bije nadal, ale potrzeba mase ludzi, i nie wiem czy tak szybko ktoś się odważy spróbować na TS bali rade zabić ale tam wszyscy mieli w dupie to czy padną, a na rl będzie szkoda lvl
Swoją drogą dość słaby loot jak na takiego giganta
według Tibia.wikia.com
Cytuj:
100 Gold Coins, 10 Platinum Coins, 5 Blue Crystal Shards, Blue Gem, 2 Clusters of Solace, Demonic Tapestry, Dream Matter, 10 Great Mana Potions, 10 Great Spirit Potions, Life Ring, Nightmare Horn, Red Piece of Cloth, Skull Helmet, 10 Ultimate Health Potions, Yellow Piece of Cloth
Nowa animacja mountów.
Boss, tak dużo silniejszy niż Ghazbaran i inne.
Nowe bronie, które samemu można ulepszać.
Nowe tereny i potwory (silne!), no i quest na tej wyspie.
jak sie nazywa i wyglada? link ;o
Z tego co wiem mieli polepszyć loot z tego bosa, tak pisali na TSie, a dokładnie pod koniec jak już prawie go zamknęli, więc póki co loot jako tako jest zagadką nadal.
Wie ktoś coś odnośnie sprzedaży Trophy of Jaul/Obujos/Tanjis ?
Doszło mnie info, że po wykonaniu jakiegoś questa 200+ na Roshamuul możliwa jest sprzedaż po 20/30k za sztukę (odkupili ode mnie duże ilości po 10k).
Z gaza lecą crude umbrale nawet. No i możliwe, że jakieś stare dobre rzeczy też