Witam Torgowiczów
Planuję zakupić server VPS do botowania. Czy ktoś z Was mógłby doradzić coś dobrego i stabilnego? Czy VPsy z np HosTeam są godne uwagi? Dzięki z góry za poradę.
Wersja do druku
Witam Torgowiczów
Planuję zakupić server VPS do botowania. Czy ktoś z Was mógłby doradzić coś dobrego i stabilnego? Czy VPsy z np HosTeam są godne uwagi? Dzięki z góry za poradę.
Tak, mogę ci doradzić. Polecam od siebie (link w sygnie). Kilka osób z torga przedłuża regularnie u mnie i mogą ci coś więcej powiedzieć ;p Taniej niż u mnie nie kupisz ;D, bo za samą "licencję windowsa" do vps zapłacisz tyle, co u mnie za całego vps ;d
w ogóle na tym hosteam nie ma dostępnych vps na KVM (z windowsem), na dodatek cena 119zł za 2x 2,53GHz + 4 GB ram, gdzie u mnie za 110zł masz 4x 2.09Ghz + 7 Gb ram ;d
ciężko będzie o tańsze serwery z windowsem niż u kolegi wyżej. dobre jest to, że taki serwer może stać gdziekolwiek byle miał dobre pingi do serwerów cipsoftu
Polecam Vpsy od BBsrv. Kupiłem opcję nr 3 i sprawuję się bez zarzutu i do tego zawsze pomoże :) złoty chłopak