-
wifi
Witam, mam problem z karta wifi.. nie wiem czemu ale w lapku nie dziala mi wifi wiec wrzucilem te karte (Belkin wireless g plus mimo) i ping skacze mi srednio co minute do 1k a przez reszte czasu normalnie po 35.. chuja sie na tym wszystkim znam wiec pytanie brzmi czy jest cos co moge zrobic zeby to naprawic poza wymiana tejze karty?;p
-
a ile kresek zasiegu masz?>
-
-
Takie może głupie pytanie, ale czy czasem nie wyłączyłeś po prostu wi-fi w lapku skrótami klawiszowymi xd?
-
nie ;_; jak wlaczam klawiszem to niby wlaczone ale zadnego internetu nie znajduje zeby sie polaczyc ;f
-
-
No moze mi powiesz cos wiecej jak 1 slowo, pisalem wyzej ze sie chuja na tym znam.
-
sprawdź jaką masz kartę wifi-> google -> NAZWA_KARTY sterowniki download -> pobierasz, instalujesz, cieszysz się że torg znowu pomógł
-
Na poczatku jak wkladalem te karte do usb nie dzialala w ogole, musialem te chujstwa posciagac zeby w ogole sie wlaczyla, a ping nadal skacze.
@edit
czy po prostu sciagnalem co innego a te sterowniki to kompletnie inna bajka? xDD
-
http://www.dobreprogramy.pl/Zarzadza...ndows,230.html
Nie wiem, który dobry, bo sam takich rzeczy nie używam. Musisz kierować się oceną/opinią użytkowników.
-
@Naki94 ;
sprawdź czy masz aktualne sterowniki od sieciówki wbudowanej np programem slim drivers