-
Knight Pacc pare pytań
Witajcie
Ostatnio postanowiłem wrócić do tibi ( po przerwie 3-4 lata ) i zastanawiam się nad kupnem pacc i tu pojawiaja się pytania
1) Na jakim lvl / skillach warto aktywowac pacc ? ( na chwile obecna 15 lvl skille 55/55 )
2) Gdzie można dobrze i spokojnie poexpić na pacc ?
3) Czy warto robić po 1 aktywowaniu pacc questy czy poczekać z tym do 2 aktywacji i wtedy zabrać sie za questy
@Edit
Zauważyłem też że nie mogę bic kumpla w party coś się z tym zmieniło? Gram na normalnym kliencie a nie na flashu
Pozdrawiam
-
Po pierwsze - spokojnie, jakiego pacca byś nie kupił to masz 30 dni na zrobienie wszystkiego. Na pewno grając nawet po 2h dziennie, ze wszystkim się wyrobisz.
Nie ma co tego odkładać, bo pacc jest po to, żeby od początku grało Ci się lepiej.
1) Aktywuj już teraz, masz 50% więcej expa przez 2h staminy, tzw. happy hours, lepsze expowiska, łatwiej zarabiać itp.
2) Na początku zrób sobie taska na krokodyle, tarantule, mamuty, carniphile, zarobisz sporo kaski i będziesz miał już punkty w taskach.
3) Oczywiście, że warto, najlepiej zrobić sobie Postmana, żeby po skończeniu pacca można było korzystać ze skrzynek np. na OF, a na wyższych lvlach coś w stylu Paradox Tower Quest, czy już później Behemoth Quest - 80 lvl, więc daleka przyszłość;P
-
a jak ze skillami jakies zależności co do lvl/skille sa ?
-
raczej nie, warto najlepiej wbić 80 i mieć spokój, reszta się bedzie wbijała na off treningu (jeżeli wiesz, że takie coś już jest :)). Co do party, to tak zmienili to. Nie wiem czy da się to obejść. Jednak jeżeli masz poniżej 12-13 lvl'a to polecam Ci skilowanie na technice mad sheep. Poczytaj o tym na necie.
-
1. Lvl bez różnicy skille 80-90
2. Jak na początek proponuję taski. Te na Twój przedział są dość profitowe. (jak na maly lvl)
3. Zrób tylko te co będziesz musiał mieć dostępy na innte stworki a resze później. No i zacznij Rashida i Dżina.