Siemka wszystkim ;)
Mam pytanie do ludzi botujących na kilku (4++) mc, po ile ustawiacie FPS w Tibi, żeby nie męczyć kompa? Ile fps na najta, palka profesje magiczne? Oczywiście nie chodzi mi tu o 20 czy 30 lvl tylko 150+ ;)
Pozdro 600 :D
Wersja do druku
Siemka wszystkim ;)
Mam pytanie do ludzi botujących na kilku (4++) mc, po ile ustawiacie FPS w Tibi, żeby nie męczyć kompa? Ile fps na najta, palka profesje magiczne? Oczywiście nie chodzi mi tu o 20 czy 30 lvl tylko 150+ ;)
Pozdro 600 :D
Po ~50 fps ale zależy od sprzętu.
po co 50 fpsow ?
xD
na ekach mam 10 , na magach i rp 20
30 FPS starczy lajtowo na mojego 200 RP, zastanawiałem się czy można jeszcze mniej, spróbuje na 20 później. 50 FPS na bota to nic innego jak niepotrzebne obciążanie sprzętu.
Na takich 10 fps 200 knight nie padnie, będzie się leczyć bez problemu? Bo wcześniej dawałem właśnie po 20 na eki a po 30na RP i MS
Na 150+ lvlu jest inna sytuacja trochę niż na lov lvl..
boce 400 ekiem na vengoth , na 10 fpsach i nie narzekam , loota zawsze zbiera , leczy sie nienagannie ;)
I na ms 150+ starczy tez spokojnie 20fps?
tak
zacznijmy od tego, że nie ma znaczenia ilość fps - to że ty widzisz co 2-3 klatę, to nie znaczy że bot też widzi co 2-3 klatkę. Bot dział normalnie na każdej ilości fps, nawet na 1.
Na pewno tak nie jest, pamiętam, że kiedyś dałem właśnie ms 10fps to po wejściu na respa po paru minutach się wyjebał, gdzie nigdy wcześniej tam nie padał. Tak że śmiem wątpić że jednak fps dla bota też maja znaczenie. Czy może to był akurat zwykły zbieg okoliczności?