Mam maly problem zamiast "t" i "b" lub "n" i "y" to mam "bt" i "ny" tak samo nie dzialaja mi strzalki myslalem ze to wina jezyka ale bto nic nie daje.
Ktos ma jakies pomysly.
Wersja do druku
Mam maly problem zamiast "t" i "b" lub "n" i "y" to mam "bt" i "ny" tak samo nie dzialaja mi strzalki myslalem ze to wina jezyka ale bto nic nie daje.
Ktos ma jakies pomysly.
Jaki masz język odpalony? Albo klawiaturę? Zazwyczaj ludzie pytają o zamianę "z" na "y" i brak polskich znaków. Wtedy lewy ctrl + prawy shift
a nie zalales klawiatury? 2x przy zalaniu w moim przypadku klikniecie jakiejkolwiek literki konczylo sie jakims "asdfgh"
Tak wylało mi się piwo, dokładnie to kolega wylal, obecnie go wyłączyłem u nie chce się włączyć. Tzw uruchamia się ale nie mogę nic zaakceptować bo enter nie działa. Jakieś pomysły
Błagam powiedzcie że nie musi iść do serwisu bo jutro wracam do innego miasta i tam musze mieć komputer, kurwa Mac. Przepraszam za 2 posty ale pisze z taptalka i nie mogę edytować. Jakiś mod jak może to niech zcali.
Jak mogę włączyć klawiaturę ekranów jak Windows mi się nie odpala