Czy zeby przechodzic przez bramy to musze miec cale yalahari zrobione ?Albo nie da sie zaplacic cos kasy zeby moc przechodzic?
Wersja do druku
Czy zeby przechodzic przez bramy to musze miec cale yalahari zrobione ?Albo nie da sie zaplacic cos kasy zeby moc przechodzic?
Całe bez final room jeżeli przez wszystkie chcesz. A jak przez konkretną to zobacz w której misji idziesz na daną dzielnicę i ją tylko zacznij
do 8 misji, w sumie bardzo szybko sie robi (poza pierwszymi misjami). w godzinke tak od 4-9 zrobisz (zalezy tez od lvla bo na 8 musisz ubic worker golemy)
Albo jak mu ktoś je wyczyści.
9 misja to problem? :D przeciez tam do przejscia jest pare kratek w lewo i masz ta syrene i misja zaliczona
zacznijmy od tego, że quary to 7 misja, a nie 9. Po drugie, co za problem rzucić sobie 5 poison/energy bomb i zrobić sobie "ścieżkę" ?
Ja nie mówię, że to jest niewykonalne. To jest do zrobienia nawet dla 50 lvl, ale jest jednak pewna trudność czy ryzyko, bo predator na haste pod wodą biega jak 150lvl czy większy. Chodzi o to, że nie jest to przejście z depo do mana shop w Thais, więc nie ma co o tym pieprzyć. Ja osobiście przebiegałem nawet full respa na podziemnym mieście lizardów 50 ED, gdzie było ich z 15.