Witam, szukałbym jakiegoś wzorku do szybkiego wbicia lvl/kasy na faccu po przez używanie bota ;p.
Mam zamiar postawić około 10 botów non stop, wieć chciałbym osiągnąć jak najlepszy zysk.
Pozdrawiam, dziękuje z góry ;3
Wersja do druku
Witam, szukałbym jakiegoś wzorku do szybkiego wbicia lvl/kasy na faccu po przez używanie bota ;p.
Mam zamiar postawić około 10 botów non stop, wieć chciałbym osiągnąć jak najlepszy zysk.
Pozdrawiam, dziękuje z góry ;3
Isle of Kings Tomb. Duże expowisko nie odwiedzane przez nikogo. Ale trzeba mieć +30lv i skille 65/65.
Dobre miejsce dla Moneymakerów gdyż z nieumarłych leci sporo kaski a foodu pod dostatkiem (resp Pigów na powierzchni)
Niestety 10 botów tam nie postawisz
Jak hajsy chcesz to puść boty na trolle w AB ( na niektórych serwerach mało ludzi boci ). Popatrz ile warte creature itemy. Może na smoki do tych Cave'ów.
ogólnie mi chodzi o to, żeby jakiś schemacik do najszybszego wbica tego 30-40lvl bez waste, żeby postać sama na siebie zarobiła w jak najszybszym czasie ;p Może ktoś nad tym myślał i sobie wypisał dlatego pytam ;3
Jeżeli chcesz sporo zarobić do 25 lvla to waspy +wolfy + beary na południe od thais, ale exp wolny.(do 21 lvl'u zloocił około 10 bear paw, 20 wolf paw 150~honeycomb)
Jeżeli szybko oraz bezpiecznie expić na bocie to dwarfy kazz i okolice profit mały ale exp w miarę dobry.
od 30 ghostland w carlin = profitttt ;d
30 lvl botujac wbijesz dosc szybko na rotwormach(zreszta knightem duzego wyboru nie masz)polecam fibule.
Dołącze się do pytania. Jakie są najabardziej opłacalne moby do zabijania teraz? [nie licząc waspów, wolfów, bearów, trolli, swamp trolli, rotworów]
Najpierw roty veno 2 respy porządne / ancient temple jak masz plate seta, jak nie to trolle. Wbijasz pare lvli i te 40 skille, kupujesz najslabsza bron i na skille lub jak masz eq to roty trening do 60, kilka botow od 10lvla puszczasz na bear pawy i chicken feathery, sprzedajesz za dobry hajs.
Po wbiciu skilli 60-70 bierzesz kazdym taska na mino i po kolei po 1 robisz na mino tower a reszta tlucze roty/ facc tomb/ dwarfy (lub z dobrym skillem i eq od 30 nawet guardy) /amazon camp / cyclopy south thais lub north :D
Taki mój schemat, niektórymi postaciami już mam 50lvl, niektóre rzadziej używane lub do collectorów czesciej uzywane maja powyzej 30 :D
Dzięki za chwile poświęconego swojego czasu :) jakieś inne pomysły?
1. Waspy obok Ab'dendriel (Honeycomby)
2. Facc Tomb (Mega zysk, szybki lvl)
3. Rotwormy Thais
4. Elf fortess (bez wierzy i podziemi pod wierza) Mega kasa
5. Zamek kolo ab (czysty zysk)
6. Rotwormy Fibula
7. Ghostland ghoule (odkad nie mozna ropac dsow swietne miejsce)
8. OCZYWISCIE KAZORDOON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
9. Kopalnie w koło KAZOO
10. BIERZESZ TASKA NA MINOSY I MINO TOWER LADUJESZ KOLO KAZO ;]