Siemanko. Gdzie jak najszybciej wyexpic pallka do 90 lvl zeby móc używać prismatici? Gram na Aurorze wiec troche łatwiej bedzie ale chodzi mi o jakies miejscowki z dobrym duzym expem
Wersja do druku
Siemanko. Gdzie jak najszybciej wyexpic pallka do 90 lvl zeby móc używać prismatici? Gram na Aurorze wiec troche łatwiej bedzie ale chodzi mi o jakies miejscowki z dobrym duzym expem
Ojj tu bym nie powiedział że łatwiej jak na Aurorze. Spójrz też na to że tam gra 900 osób. Ja do 90 lvl'a wbijałem na dl'ach Fenrock albo Darashia
na polach w zao
Nie mam accessu ;p
Arbalest + drille i wyrmy mozesz bic tam bedziesz mial lvl na 25 min jezeli wolne, Fenrock dl, darashia dl, assasinki i na frosty, hydry
To jedyną dobrą opcją są drillwormy pod kazordoon
ojj duzo latwiej na Aurora.. duzo,duzo. na normalnym servie 1x. nie bedziesz robic 50 lvlem 600k/h na workerach. bez blokera solo style.. mimo ze,tam jest duzo osob, to resp jest duzo szybszy niz na innych serverach. a co do tematu, polecam zrobic jednak tego questa na parne pola lub cemetery yalahar. spokojny exp, z profitem. po co wascic assasinki na dlach ;>. ewentualnie jak juz pg to frosty na okolnir.. hmm. jedyne co jeszcze mi przychodzi do glowy to moze.. bog raidery yala