Witam i o zdrowie pytam :)
Nie grałem od.. ohoho bardzo dawna. Gdzie najlepiej się dorobić RP? Exp może być mały. I Jaka amunicja :D
Wersja do druku
Witam i o zdrowie pytam :)
Nie grałem od.. ohoho bardzo dawna. Gdzie najlepiej się dorobić RP? Exp może być mały. I Jaka amunicja :D
Na robakach policzyłem sobie, że 103 dyst i 135 lvl to jeśli kupować drill b u npc i strzelać z kryształowej to jest na plus z samego złota ^^ albo jakoś tak, liczby są teraz przybliżone
Potwierdzam, nie dość, że jest tam dobry exp strasznie (lekko 200k/h wyciągałem swoim 120rp, 105 dyst z itemami~) to jeszcze praktycznie z samej kasy się zwraca, a z tych itemów kryształków to już na 200% jest profit, licząc do tego co Ci tam jeszcze spadnie to jest masakra, z tego co pamiętam robiłem mały eksperyment na 5 bp chyba crystal arrowów (200k) miałem ponad 500k z samej kasy + sprzedanych tych kryształów i innych takich dupereli bez ringów/amuletów (których miałem chyba z 50) silków, k setów, spikedów i tak dalej.
Strasznie polecam tą miejscówkę i o dziwo u mnie na Securze (npvp) nikogo tam nie było zazwyczaj (dziennie może widziałem z 2 osoby które przyszły, posiedziały 10 minut i poszły), więc miałem całe wolne dla siebie.
Choseny, banuta/goroma serpenty z drugim rp,
Da sie tam bić rp?
Bo ponoć mocno hitają, a nie wiem czy tam dużo miejsca, jakieś specjalne taktyki czy po prostu uciekać bić i nie lurować sobie zbyt wiele?
W sensie gdzie? Choseny w świątyni to z wallami, talahu medusa cave to samo, drillwormy zanim ogarniesz resp weź z 5 walli xD
No właśnie o drillwormy mi chodzi xd
Mam na razie 8lvl, ale z moim zasobem hajsu i chęci do wbicia 100lvl, już niedługo bede rozglądał sie za czymś na tym lvl :D
A że lubie zarabiać, to te drillwormy brzmią świetnie.
Ogólnie nie wiem o co chodzi z tymi wallami, wiem że wprowadzili coś że monstery nie przechodzą przez walle od któregoś up, ale jak to działa, zabarykaduje sie np. ogniem i potwór wrażliwy w ogóle nie atakuje?
Nie spodziewałem się tylu odpowiedzi! dziękuje bardzo za wszystkie porady! Spróbuję bić te drillwormy z drill b :)
Wystarczy elf i będzie dobrze. A jak masz trochę więcej to hive. A jeśli faktycznie będziesz bogaty to wiadomo, warsinger
Z CA bije się tylko z warsingerem/mycological bowem z innymi się nie opłaca