Jakieś pomysły gdzie pg robić 85 ek 82/82 bez ed ? Dawno nie grałem i po prostu chce jak najszybciej 90 wbić.
Wersja do druku
Jakieś pomysły gdzie pg robić 85 ek 82/82 bez ed ? Dawno nie grałem i po prostu chce jak najszybciej 90 wbić.
dl fenrock, bog raidery w yal
Tutaj pytanie jak wyzej
Tylko ze inne staty :)
EK 54 lvl, Relic Sword, MMS, MPA,Zao Helmet, Zao Legs, P-ammy, Boh/steel boots, 200k do wydania. 83/80 staty Gdzie moge w miare szybko wbijac lvl ?
Mialem jakies...12 lat przerwy w grze.. i nie za bardzo wiem gdzie biegac..
Probowalem Cycopolis - 2 poziomy robie tak 45k expa, Mistrock ale podobny exp, albo smoki na Yalahar (elf quater) i tam wyciagam nawet 78k ale tylko raz było wolne...
czym Ty chcesz PG'owac... 54 ekiem? 200k do wydania? Knight jest taki, że albo zarabia albo traci krocie (na tym lvl). No bo co? Dle? Na 1 dla pójdzie Ci z 60 potów i 10 minut bicia. Mozesz probowac dragi... A tak stabilnie to polecam małpy na port hope - na moim serwerze caaały spawn wolny, boce tam od 60, w 3 dni weszło 70, 40-60k/h wyciagam z profitem ok 5k/h nie licząc ape furów bo stoją po 2k ale nikt ich nie kupuje a mam ich juz ponad 60
Hmm.. no. to tak..
Aktualnie mam 60Lvl - wbiłem wczoraj, siedze na Dragach + Dlach z GSem non stop jak sa wolne spawny to 80-90k/h wpada, staram sie bic dragi pojedzynczo, przy skillach 84 sworda ładnie schodza,, na DL-e schodzi moze jeden Strong Health Potion i 2 mana poty...
Czy waste czy profit nie wiem nie liczyłem, ale jak sprzedam wszystkie Wand of Inferno, Dragon Shielf, FS, i te inne badziewia to moze byc nawet profit..
Jak masz 60 lvl to idź na corymy PH, profit będzie super a exp też niezły jak na Twój level.
Lepiej 1h+shield, bo bywa tam tak, że nie raz bije cię po kilka corymów na raz. Myślę, że spokojnie będzie 80k/h. Od siebie dodam, że dobrym miejscem do pg dla takiego 85 ek są bog raidery + mary w dzielnicy alchemicznej Yalaharu. pozdrawiam