Siemka, polećcie jakieś starsze gry samochodowe, co by poszło coś na słabym kompie, rzędu 1gb ram, procek 1.6 ;d pojeździłbym sobie bo nudy czasem ;p Jakieś wyścigówki czy coś
Wersja do druku
Siemka, polećcie jakieś starsze gry samochodowe, co by poszło coś na słabym kompie, rzędu 1gb ram, procek 1.6 ;d pojeździłbym sobie bo nudy czasem ;p Jakieś wyścigówki czy coś
A ciężarówki?
Ja np polecam od siebie wszystkie starsze wersje Hard Trucka :)
Z wyścigowych to multiplayer jest dobry Live for Speed i nie ma dużych wymagań
oo hard truck stara dobra gierka ;d;d
co do lfs jakoś ostatnio grałem i to już nie ten sam klimat co kiedyś ;x
cuś więcej?
Jest wiele starych samochodówek, sprecyzuj dokładnie o co ci chodzi.
Od siebie dorzucę jeszcze pierwsze Trackmanie i może pierwsze FlatOut'y :)
colin mcrae rally 2.0?
Trackmania powinna ci ruszyc. Trackmania nations forever- darmowa wersja do gry online.
Od kiedy ubisoft przejal ta gre, to jest ograniczenie do 5 meczy granych i 1 na specu, pozniej znowu 5 granych. Ale mozna to ominac wpisujac na chacie /afk i mozna grac wszystkie mapki pokolei.
Gra jak ci sie spodoba to zajmie ci w chuj czasu :D Polecam trasy tech, trudne do nauki driftu ale jak sie ogarnie to przyjemnosc jak cholera. Niestety coraz mniej aktywnych serwerow z techami :/
o to chodzi? http://trackmaniaforever.com/ ??
tutaj mam do pobrania tm2 i tm1, to rozumiem że chodzi o tm1? bo 2 to chyba demo
Nfs hot pursuit 2 ;D to stare co wyszło mniej więcej na równi z gta 3.
A z ciężarówek to mega gra King Of The Road. Nie wiem czy ktoś pamięta. Lepsze niż hard truck.
kk ściągam nfs'a i tego trackmania~ jak macie jakieś propozycje ciekawe to piszcie, na pewno sprawdze ;d
NFS Underground 2 ;]
Need For Speed Porsche - klasyk.