Witam!
Moglby mi ktos polecic urzadzenie wielofunkcyjne za maksymalnie 200 zl
Jak najlepszy druk zdjec i tanie tusze mnie interesuje :)
Z gory dzieki :)
Wersja do druku
Witam!
Moglby mi ktos polecic urzadzenie wielofunkcyjne za maksymalnie 200 zl
Jak najlepszy druk zdjec i tanie tusze mnie interesuje :)
Z gory dzieki :)
Nie wiem czy ci się opłaca oszczędzić teraz 200 i za 150 stron je wydać na tusze, zwykle to tak wygląda
Swego czasu (rok-półtora temu) w auchanie kupiłem na promocji 2x epson stylus sx130 za 160zł/sztuka! Do dziś jestem zadowolony.
Może przekracza budżet 2 razy, ale ja przed maturą kupiłem Brother DCP-J315W i jestem niezwykle zadowolony, dlatego polecę. Drukuje z dobrą jakością, szybko, na skaner też nie można narzekać, ma wifi.
A największą zaletą są tusze. Komplet zamienników 4 czarne + 2x CMY kosztuje 19,99zł, a taki zestaw mi starcza na mniej więcej 9 miesięcy przy zużyciu około 150 stron tygodniowo(skrypty, notatki, stare kolosy, artykuły z weszło ze zdjęciami).
Przemyśl, bo się ostro zwróci z porównaniu z jakimiś HP czy coś gdzie jeden tusz kosztuje 50 zeta zamiennik XD
Ja swojego HaPeka kupiłem za 400 i mam 35/ea(oryginalne), na jakieś 500 stron b/w starcza
ale ten braciak wygląda jeszcze ciekawiej :D [choć to zamienniki, ale daje radę nie?]
Właśnie myśle o jakimś Bracie bo do tego są chyba najtańsze tusze. Obecnie mam Brothera DCP-135C ale już się kończy - zacina się papier ciągle i coś oduczyła się poprawnie brac kartki :)