Witam,
Rysuje od około 2 miesięcy, dość nietypową techniką, a mianowicie pixelart.
Co o tym myślicie??
Załącznik 301269Załącznik 301270
Wersja do druku
Witam,
Rysuje od około 2 miesięcy, dość nietypową techniką, a mianowicie pixelart.
Co o tym myślicie??
Załącznik 301269Załącznik 301270
fajne fajne ;) dawaj więcej.
Laleczka kozacka :) Skoro masz taki dobry skill w pixels to spróbuj sobie może markerami? Polecam Promarkery zajebiście sie wchłaniają i można fajnie mieszać, poczytaj sobie o tym, obejrzyj na yt :)
Oczywiście czekam na więcej! Fajnie jakbyś skanował to ;)
Oglądałem sporo na yt, czytałem i nawet przymierzałem się do zakupu promarkerów, lecz jednak na początku wole działać jednokolorowo. :)) Niebawem wrzuce coś nowego, jeśli chcecie.
ciekawa metoda, na poczatku nie domyslilem sie o co chodzi :D motywuje do pracy! ;d
Siemanko,
Wrzucam obhrazek nr 3, teraz wezme się pewnie za coś konkretniejszego, także długo nic nie wrzuce raczej.
Załącznik 302393
Nie musisz kupywać kolorowych markerów, sa różne tonacje, jest zestaw który składa się z 5 odcieniów szarości i czarnego + dokupujesz sobie białą kredkę i elegancko :)
Cześć skończyłem 4 pixel, więc wrzucam ss.
Xat w sumie masz racje, może następny spróbuje markerami. THX :)
"Eli, Eli, lama sabachthani"
Jesus (Mt 27, 46)
Załącznik 303591
kozackie bardzo mi se podoba taka technika sam wszystko wymyślasz czy się inspirujesz pracami kogoś innego?
Bogluto Wymyślam wszystko sam, kwestia znalezienia fajnego zdjęcia. Jak juz wiem co chce rysowac to zabieram sie do roboty. Najgorzej zacząć, bo po 2 tyg pracy dopiero robie pierwsze maziaki długopisem, strasznie to zniecheca bo poswiecam ogrom czasu na cos po czym nie ma potem śladu. Ale jak obrazek juz gotowy na kompie, to leci z górki wystarczy juz tylko narysować :)) Pozdrawiam