Witam. Sprawdzajac jedna osobe na czacie pojawilo mi sie "offline od 3min", przelogowujac na inne konto byla dostepna, wracajac na moje bylo to samo co na poczatku. Jak sprawdzic, czy ta osoba wlaczyla dla nas tryb offline?
Wersja do druku
Witam. Sprawdzajac jedna osobe na czacie pojawilo mi sie "offline od 3min", przelogowujac na inne konto byla dostepna, wracajac na moje bylo to samo co na poczatku. Jak sprawdzic, czy ta osoba wlaczyla dla nas tryb offline?
Jakaś panna Cię zlewa, hue? Nie da się tego sprawdzić, bo tryb offline włącza się dla każdego, chyba, że sobie ustawi na czacie dla jakich osób ma być tylko widoczna, jak tak to jak Ty widzisz ją online z innego profilu, a u Ciebie nie to znaczy, że wyjebała Cię z tej grupy dla których chcę być dostępna.
Jeśli napiszesz do kogos wiadomosc jak jest ,,offline" dla Ciebie i zobaczysz ze od razu ma ,,Wyswietlono o np 19:44" no to wiadomo ze przeczytała.
Face ma chore metody wyświetlania aktywności. Ja często jak wyśle wiadomość do aktywnej to od razu zmienia się na 'aktywny 15 minut temu', czasami nawet w godzinach...